Jedan je predsjednik Hrvatskog sabora, drugi je predsjednik Republike, a često se javno časte veoma kreativnim uvredama.

'Njonjo', 'vrhovni lažljivac', 'ulični huligan', 'nesposoban skorojević' samo su neki od naziva koje smo mogli čuti u televizijskim i javnim prepucavanjima, a čini se da im i nakon toliko godina inspiracija nije presušila.

Iako su trenutno na 'ratnoj nozi', Zoran Milanović i Gordan Jandroković nekada su zajedno radili u Ministarstvu vanjskih poslova, a osim karijerne povezanosti, njih vežu i obiteljske linije.

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na inauguraciji
Profimedia 

Naime, Jandrokovićeva supruga, liječnica Sonja Matasić, kći je Milanovićevog ujaka pa ujedno i njegova sestrična. Slijedom toga, Milanović je Jandrokoviću bio i na vjenčanju, iako je predsjednik Sabora jednom rekao da obiteljska okupljanja s te strane i nisu pretjerano česta.

Gordan Jandroković je u braku sa suprugom Sonjom od 1994.
Robert Gašpert 

Tako smo prošle godine u studenom na baletu 'Ponos i predrasude' u zagrebačkom HNK-u mogli Jandrokovića i suprugu Sonju vidjeti u društvu Sanje Musić Milanović, Zoranove supruge, te njihovog starijeg sina, 23-godišnjeg Ante Jakova. Isto tako, supružnike smo mogli vidjeti na Sinjskim alkama na kojima su nastale rijetke fotografije njih na istom mjestu. 

Ni Milanović ni Jandroković o svojim rodbinskim vezama ne govore u javnosti, no jasno je da zajedno ne provode nedjeljni ručak.

Više fotografija samozatajne supruge Gordana Jandrokovića pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Gordan Jandroković je u braku sa suprugom Sonjom od 1994., a rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.