Predsjednik Zoran Milanović sa suprugom Sanjom Musić Milanović ima dvojicu sinova, Antu Jakova (23) i Marka (16).

Javnost ih je upoznala u veljači 2020. na očevoj inauguraciji, kada su sjedili u prvom redu u društvu bake Gine i rođakinje Maše.

Ante Jakov definitivno izgledom podsjeća na oca, a odlučio je krenuti njegovim stopama pa je nakon završetka Klasične gimnazije u Zagrebu upisao studij prava u Nizozemskoj.

Rođen je 1998. u Bruxellesu, kada mu je otac bio diplomat u hrvatskom veleposlanstvu pri NATO-u. 

Ante Jakov Milanović najstariji je sin predsjednika Zorana Milanovića i Sonje Musić Milanović
Facebook 

Prošle je godine radio kao honorarni dopisnik Televizije Jadran, koja je u vlasništvu kontroverznog splitskog poduzetnika Stipe Latkovića, kojeg javnost poznaje kao kuma Stjepana Mesića, ali i po građevinskim pothvatima kojima je devastirao uvalu Vruja između Mararske i Omiša.

Međutim, Ante Jakov se novinarstvom nije htio baviti dugoročno. Prema pisanju Novog lista, to mu je bila samo usputna avantura jer se u međuvremenu zaposlio u jednom zagrebačkom odvjetničkom uredu.

Na društvenim mrežama donedavno je dijelio romantične fotografije s djevojkom Silvijom Ottinetti.

Ante Jakov Milanović na društvenim mrežama donedavno je dijelio fotke s djevojkom Silvijom
Facebook 

S druge strane, njegov mlađi brat Marko (16) vodi sportski život i uspješan je hrvač. Njegovi treneri vide veliki potencijal za seniorsku karijeru zbog njegovih tjelesnih predispozicija i radne etike.

Prvo je trenirao džudo, a nakon što je 2016. na televiziji vidio olimpijski nastup Bože Starčevića, odlučio je promijeniti sport.

Marko se na ovogodišnjem međunarodnom kadetskom prvenstvu u hrvanju grčko-rimskim stilom u Zagrebu okitio zlatom u teškoj kategoriji.