RONALDO SLAO SLIKE 'SRPSKOJ IRINI SHAYK': Otkrila je sve detalje njihova odnosa i bizarnu priču kako su se upoznali

Nogometaš Cristiano Ronaldo i srpska manekenka Kristina Perić razmijenili su par poruka i selfie.

Instagram

Nogometaš Cristiano Ronaldo i srpska manekenka Kristina Perić razmijenili su par poruka i selfie.

Kristina je prilikom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da joj je slavni nogometaš poslao selfie te da su se dopisivali, ali da između njih nije bilo ništa više od toga.

Kristina Perić o dopisivanju s Cristianom Ronaldom  YouTube

'Ronaldo mi je pisao na Instagramu, ali to se pročulo i došlo je u pogrešne ruke, ruke novinara. Poslao mi je selfie, razmijenili smo nekoliko poruka, ali to je bilo sve. Ništa se više nije dogodilo', rekla je Kristina.

'Imamo neke zajedničke prijatelje i vjerujem da se zbog toga javio. To su ljudi koji nisu iz javnog svijeta', dodala je.

Kristina je otkrila i da je Ronalda upoznala preko jednog prijatelja 2016. godine nakon što je on prekinuo dugogodišnju vezu s manekenkom Irinom Shayk.

Profimedia 

'Prijatelj mi je rekao da me mora predstaviti Ronaldu jer sam gotovo identična Irini. Odmah sam kliknula s njim jer mu nisu bitni slava i novac. Ponašao se kao normalan dečko iz susjedstva. Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje', rekla je Kristina.

Kristina je neko vrijeme živjela u Americi gdje je vodila uspješnu manekensku karijeru, a postala je i muza omiljenog frizera Kim Kardashian, Chrisa Appletona.

Podsjetimo, nakon prekida s Irinom, Ronaldo je sreću pronašao s Georginom Rodriguez s kojom ima dvoje zajedničke djece, Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, a zajedno odgajaju blizance Matea i Evu te Cristiana Juniora koje je nogometaš dobio od surogat majke.

Georgina i Cristiano zajedno su gotovo šest godina, a Georgina često dijeli obiteljske fotografije na Instagramu, kao i fotografije s egzotičnih putovanja te glamuroznih večera i događaja. Voli se pohvaliti i skupocjenim Hermes Birkin torbama, nakitom i dizajnerskim krpicama.

U galeriji pogledajte više fotografija Georgine i Ronalda.

Profimedia, Instagram Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez kroz godine