ŠOKANTNO PRIZNANJE J.LO O DJETINJSTVU S NASILNOM MAJKOM: 'Ubijala nas je batinama. Život ju je učinio bezosjećajnom'

U dokumentarcu 'Halftime' slavna diva Jennifer Lopez je otkrila da je majka tukla nju i njezine sestre, zbog čega je pobjegla od kuće kad je napunila 18 godina.

Profimedia

Jennifer Lopez otvoreno je progovorila o svom kompliciranom odnosu s majkom Guadalupe Lupe Rodriguez, tvrdeći da ju je majka tukla dok je bila dijete.

52-godišnja superzvijezda, otkrila je detalje iz svog djetinjstva u svom novom dokumentarcu za Netflix, 'Halftime'. U jednoj sceni slavna Jennifer govori: 'Ona je učinila što je morala učiniti da preživi, i to ju je učinilo jakom, ali ju je također učinilo tvrdom i bezosjećajnom. Ubijala nas je batinama'.

Lupe Roriguez (76), također se pojavljuje u filmu, priznajući da je bila stroga prema Lopez i njezinim dvjema sestrama, Leslie i Lyndi, piše NY Post.

Majke, koja je emigrirala iz Puerto Rica, odgajala je svoje tri kćeri u Bronxu zajedno sa svojim mužem Davidom od kojeg se razvela kada su djevojčice odrasle.

Profimedia 

'Od njih sam uvijek imala velika očekivanja. Nije trebalo biti kritično, ali sam im samo htjela okazati da uvijek mogu bolje', rekla je Rodriguez u filmu. 'S Jennifer je bilo najtežei s njom sam se najviše sukobljavala, da budem iskrena', otkrila je majka J.Lo.

J.Lo je otišla od kuće kada je imala 18 godina nakon što se više puta sukobila s majkom oko svoje budućnosti.

Priznala je da nije bila previše posvećena školi, rekavši da su joj školske obaveze ometale plesačke. Zbog toga je napetost izmađe nje i majke sve više rasla.

Dokumentarni film Halftime  YouTube

'Moja mama je rekla: 'Ako ćeš živjeti u ovoj kući, završit ćeš školu i steći ćeš obrazovanje.' Jedne noći smo se jako posvađale i ja sam jednostavno otišla', prisjetila se Lopez.

Rodriguez je izjavila da je oduvijek željela da se njezine tri kćeri obrazuju kako ne bi ovisile o muškarcima.

'Bila sam daleko od savršene majke', priznala je u dokumentarcu. 'Ali ono što mogu reći je da sve što sam radila, radila sam u najboljem interesu za njih'.

Lopez u dokumentarcu opisuje svoju mamu kao 'kompliciranu' osobu, ali njih dvije su izgladile stvari i sada imaju puno bolji odnos.

Više fotografija Jennifer Lopez pogledajte u fotogaleriji.

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck na premijeri njena filma u Los Angelesu