Dugonajavljivani dokumentarni film Halftime o životu Jennifer Lopez otkrio je neke nove detalje vezane za njezinu karijeru. Na Tribeca Festivalu u srijedu navečer je publika premijerno mogla vidjeti kako je to biti 'Jenny from the block', kao i njezine pripreme za nastupe te snimanje pjesama.

Jennifer se pojavila ruku pod ruku sa zaručnikom Benom Affleckom, te prošetala u izazovnoj haljini kojom je istaknula atribute. Međutim, unatoč grandioznoj pojavi, ono što su odabrani mogli da vide na premijeri nije se baš svima svidjelo.

Jennifer Lopez u crnoj haljini na premijeri dokumentarca
Profimedia 

Jedan od zanimljivijih trenutaka filma bile su i pripreme za Super Bowl 2020. godine kada je nastupala s latino kolegicomShakirom. Naime, u sceni koja prikazuje kako priprema svoj nastup sa svojim glazbenim direktorom Kimom Burseom, Lopez je rekla da je to bila 'najgora ideja na svijetu da dvoje izvođača dijeli glavno mjesto u poluvremenu emisije', izvijestio je Entertainment Weekly. 

Podsjetimo, Shakira i Jennifer imale su spektakularan nastup na Super Bowlu. Večer je ostala upamćena kao jedna od najboljih ikada, a njihov nastup dugo se prepričavao.

'Imamo šest je***ih minuta', rekla je Lopez u filmu prema Entertainment Weeklyju, ističući kako je to jako malo vremena da otpjeva dobar dio bilo koje pjesme, iako je imala neke hitove koje je morala uključiti u nastup. 'Moramo imati svoje pjevačke trenutke. To neće biti je**na plesna revija. Moramo otpjevati našu poruku', kazala je.

U prethodnim scenama filma Halftime, Lopez i Shakira prikazane su u ranoj fazi planiranja svog nastupa. Lopez je rekla da su joj neki organizatori u NFL-u koje nije htjela imenovati, kazali da će imati oko 12 minuta za sve, ali da bi se trajanje nastupa vjerojatno moglo produljiti za minutu ili dvije.

Valja naglasiti kako za cijelu tu situaciju nije krivila Shakiru već već NFL. Super Bowl Show 2020. trajao je ukupno oko 14 minuta, dajući Lopez i Shakiri po sedam minuta da izvedu svoje najveće hitove.

'Ako su htjeli imati dva izvođača, trebali su nam dati 20 minuta', rekla je Lopez.

Više fotografija Jennifer Lopez pogledajte u galeriji.

Profimedia Modne kombinacije Jennifer Lopez