'PRVI PUT SOLO NAKON GODINU I TRI MJESECA': Anja Alavanja objavila je fotografije s romantičnog putovanja sa suprugom

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac i njezin suprug Vedran odmaraju u Italiji.

Instagram

Voditeljica Anja Alavanja Viljevac na Instagram profilu pokazala je fotografije s putovanja sa suprugom Vedranom, a ovaj put se razlikuje od ostalih. 

Naime, ovo je supružnicima prvo putovanje bez djece u posljednje vrijeme. 'Solo smo, prvi put u zadnjih godinu i tri mjeseca. Baku smo zvali samo 5-6 puta', napisala je uz objavu. 

Anja ovih dana redovito objavljuje fotografije s odmora na kojima pratitelji mogu vidjeti kako bračni par uživa. 'Cefalu. Simpatičan gradić s uskim ulicama punim butika i slastičarnica. Kad postane vruće, samo se spustite na prekrasnu pješčanu plažu u samom centru. Navečer kao da si u Baškoj Vodi, večera, kuglica sladoleda i spavanac. Premrtvo za nas mlade. Zato, natrag u naš rent a car i pičimo dalje.'

Podsjećamo, Anja je bila jedan od brojnih poznatih uzvanika na Jana Story Hall of Fameu koji je održan 7. lipnja u velebnom prostoru Američkog paviljona Zagrebačkog velesajma - Stil Event. S njom smo tom prilikom razgovarali o obitelji i suprugu Vedranu.

Anju smo pitali i kako provodi slobodno vrijeme sa svojom obitelji. 'Nemam slobodnog vremena, kad si s obitelji to nije slobodno vrijeme', našalila se.

Robert Gašpert 

'Pa ono... kuhaš, čistiš, pereš pa opet sve u krug pa malo parkić, eventualno neki put na more i tako, puno rada, krv, znoj i suze i između malo uživancije.'

Osvrnula se i na brak pa otkrila što se zbog njega promijenilo. 'Nije se ništa promijenilo, osim mog prezimena. Mi smo još friški, još smo na medenom mjesecu', rekla je.

Dražen Kokorić 

Čini se kako je par ipak uspio pronaći vremena za sebe i za njih medeni mjesec ne prestaje.

Više fotografija Anje Alavanje Viljevac pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Anja Alavanja uživa u Dubaiju iz kojeg objavljuje čarobne fotografije