Anja Alavanja Viljevac bila je voditeljica beauty događaja u Zagrebu.

Anja Alavanja Viljevac u kratkoj, cvjetnoj haljini
Pixsell 

Pojavila se u cvjetnoj, kratkoj haljini kojom je istaknula duge noge i vitku liniju

Anja Alavanja i Stankica Stojanović pozirale su zajedno na beauty događaju
Pixsell 

Kosu je svezala u visoku punđu, a nasmiješeno je pozirala u društvu pobjednice showa 'Gospodin Savršeni' Stankice Stojanović, koja je također oduševila u odijelu s vlastitim potpisom.

Podsjetimo, Anja i njezin suprug Vedran krstili su u travnju sina Dana.

Anja Alavanja Viljevac i suprug Vedran Viljevac krstili su sina Dana u travnju
Dražen Kokorić 

U krugu prijatelja i obitelji, 38-godišnja televizijska voditeljica i njezin četiri godine mlađi suprug, ekonomist i nogometni trener Ve­dran Viljevac ponosno su slušali govor svećenika koji je krstio njihova sinčića Dana. On je tog dana imao dvostruko slavlje jer je uz krštenje slavio i prvi rođendan.

Anja Alavanja Viljevac u krugu prijatelja na krštenju sina Dana
Dražen Kokorić 

'Iako sam mislila da nisam od ceremonija, sam čin krštenja bio je svečan i prekrasan. Vedran i ja sretni smo i ponosni na sebe jer poznato je koliko je prva djetetova godina izazovna i stresna. Eto, preživjeli smo je, nikad bliskiji, mentalno zdravi, samo s pokojom novom borom i sijedom. Početna ideja bila nam je proslaviti rođendan i krstitke u krugu obitelji. No s obzirom na to da Vedran i ja volimo druženja i okupljanja, pretvorili smo to u malu svadbu. I drago nam je, neka samo bude što više prilika za druženje. Na kraju se pretvorilo u cjelodnevno slavlje u zagrebačkoj Pivani, a mi ‘mladi’ iskoristili smo prisutnost obje bake pa smo nastavili sa slavljem do dugo u noć', otkrila je Anja koja se za Vedrana udala prošle godine u rujnu.

U galeriji pogledajte više fotografija Anje Alavanje Viljevac.

Instagram, Story Anja Alavanja