PRVE FOTOGRAFIJE S VJENČANJA: Tin Jedvaj i Dina Dragija pokazali još neviđene prizore, najslađi su oni iz automobila

Tin Jedvaj i Dina Dragija izrekli su nedavno svoje sudbonosno 'da', a evo kako izgledaju i prve službene fotografije koje su objavili na svojim profilima.

Instagram

U varaždinskoj Župnoj crkvi sv. Nikole, prošle subote vjenčali su se domaći nogometaš Tin Jedvaj i njegova dugogodišnja djevojka Dina Dragija.

Na njihovom svadbenom slavlju su bili mnogi poznati Hrvati te smo na društvenim mrežama mogli vidjeti brojne prizore samog vjenčanja i divnih mladenaca, ali tek su sada supružnici na svojim profilima objavili i službene prve fotografije.

'Službeno moj ride or die', podijelili su oboje album zajedničkih prizora s istim natpisom, a u komentarima su im mnogi čestitali. 

Inače, mladenka je nosila dvije haljine. Prvo je pozirala u vjenčanici sirena kroja s otvorenim leđima dok joj je kosa bila stilizirana u glamurozne valove s bisernim ukrasom. U toj je haljini bila i u crkvi, a za matičara je odabrala bijelu haljinu posutu šljokicama s velikim prorezom uz koju je imala kosu podignutu u rep.

josip regović/pixsell 

Paru je u crkvi pjevala pjevačica Zsa Zsa, odluka za pjesmu prvog plesa pala je na baladu Eda Sheerana 'Perfect', a goste su zabavljali Saša Matić i grupa Lexington.

Tin i Dina imali su raskošnu tortu na čak sedam katova ukrašenu ružama, a prije rezanja su zajedno sa gostima gledali prekrasan vatromet koji je dodatno začinio cijeli događaj.

VIše fotografija s vjenčanja Tina Jedvaja i Dine Dragije, pogledajte u našoj galeriji. 

Josip Regovic/PIXSELL, Pixsell/Josip Regović Vjenčanje Dine Dragije i Tina Jedvaja