Vjenčanje mjeseca sigurno je ono hrvatskog nogometnog reprezentativca Tina Jedvaja i njegove dugogodišnje djevojke, svestrane Dine Dragije, studentice prestižnog University College London. Mladi par zavjete je izmijenio u varaždinskoj Župnoj crkvi sv. Nikole, a nakon toga svoje su goste poveli na ekskluzivnu lokaciju na kojoj se proslava ljubavi nastavila do dugo u noć. Ova nova čarobna lokacija koja je predviđena za glamurozna vjenčanja te druge privatne ili poslovne prigode je Kas Event & Club Centar.

Bajkovita luksuzna destinacija u Varaždinu

Svega sat vremena vožnje od Zagreba, u Varaždinu, grada baroka, cvijeća i glazbe, smjestio se Kas Event & Club Centar koji osigurava sav potreban luksuz i privatnost za proslavu bračnih zavjeta.

Izgrađen usred prekrasnog zelenog perivoja, zaštićenog spomenika parkovne arhitekture koji datira još iz daleke 1860., Kas Event & Club Centar nekadašnja je konjušnica, a danas moderna lokacija s elementima suvremenog dizajna i tradicionalne arhitekture za najglamuroznije proslave. U blizini se nalazi i dvorac plemenitaške obitelji Leitner izgrađen 1910. u kasnobaroknom i klasicističkom stilu pa nam je odmah bilo jasno od kuda bajkoviti ugođaj koji prevladava u tome kraju kao stvorenom za romantična vjenčanja.

Idila za one istančanog, profinjenog ukusa

U ovoj čarobnoj oazi mira uz pozadinu umirujućeg zelenila zaista nije teško zamisliti bajkovitu proslavu i slavlje koje se pamti zauvijek. U Centru je moguće naići na paunove i patke koji spokojno šetaju livadom i dodatno naglašavaju idilični ambijent kao iz najljepših priča.
Prilikom uređenja same lokacije vodila se briga o svakom detalju, a uređenje interijera potpisuje mlada arhitektica Leda Mravlinčić, koja je arhitekturu završila u Milanu i Londonu i koja je svjetske trendove u uređenju interijera uspješno ukomponirala s tradicijom ovog lokaliteta.

Prestižni sjaj novouređenog kompleksa savršeno nadopunjuje zeleni ambijent koji kao da je stvoren za proljetna i ljetna slavlja. Na multifunkcionalnom prostoru lokacije, odmah smo primijetili impresivni Garden Hall, prekrasno uređeni vanjski klimatizirani prostor okružen s gotovo 3 hektara zelenog prostranstva.

Vjencanje Jedvaj.jpg
Privatna fotografija 

Ovaj lokalitet može ugostiti do 250 gostiju, a moguće ga je i dodatno proširi na otvoreno i tako s dragim uzvanicima uživati u proslavi uz idiličnu podlogu neba posutog zvijezdama. Tree Hall je idealan za manje evente, a uz kružni bar u čijem se središtu nalazi raskošno drvo kao simbol života, ali i povezanosti s prirodom, sigurno je da će svih 50-ak gostiju koje prostor može primiti ostati impresionirano.

Kas Event & Club Centar opremljen je svime potrebnim za bezbrižnu organizaciju koja će mladencima olakšati pripreme za vjenčanje, a njihovim gostima osigurati dan za pamćenje.

Na prostoru Centra još se nalazi i SKY venue, besprijekorno njegovani travnjak s kojeg se pogled na predivnu prirodu proteže unedogled, a na kojem je moguće organizirati čak i samu ceremoniju vjenčanja. Tako je priprema i organizacija lijepog, ali stresnog dana još jednostavnija i bezbrižnija.

Za profinjena privatna ili poslovna događanja

Kas Event & Club Centar je lokacija za evente i svestrani luksuzni kompleks idealan za brojne kako privatne tako i poslovne prigode. Moderni spoj prirode i kulturno-povijesne baštine najbolji je opis ove lokacije iz snova, a prvo što će onima koji tamo odluče obilježiti neku važnu svečanost zapeti za oko je čista harmonija prirode i intimnosti koja dominira Kas Event & Club Centrom.

Luksuzan Small talks odličan je izbor ako planirate organizirati veći poslovni sastanak, mini konferenciju ili poslovnu prezentaciju, a u raskošnom se VIP salonu nakon produktivnih razgovora mogu opušteno družiti ljubitelji dobrog konjaka i cigara.

Koji god event odlučili obilježiti uz prekrasnu prirodu i vrhunsku uslugu Kas Event & Club Centra, na kompletan doživljaj luksuza i ekskluzivnosti sigurno možete računati. Svaka će proslava biti i dodatno obogaćena kvalitetnom gastronomskom ponudom koja uključuje isključivo svježe, lokalne namirnice, a posebno se ističe i selekcija vrhunskih Vindija sireva koji neće ravnodušnim ostaviti ni najzahtjevnije gurmane.

KAS.jpg
KAS