RIJEŠILA SE SERIJSKOG PREVARANTA I OPET LJUBI: Porekla je da viđa košarkaša, a na novoj vezi može zahvaliti sestri Kim

Khloe Kardashian 'zaboravila je' serijskog prevaranta Tristana Thompsona i ponovno ljubi.

Profimedia

Khloe Kardashian (37) konačno je spremna krenuti dalje i ostaviti svoju ljubavnu vezu s košarkašem Tristanom Thompsonom (31) u prošlosti.

Kako piše People, reality zvijezda ima novog dečka i sretna je s njime, a za to je zaslužna njezina sestra Kim Kardashian. Naime, ona je upoznala Khloe s biznismenom na večeri prije nekoliko tjedana.

Mnoge je razveselila ta vijest jer su pretpostavili da je opet dala novu šansu Tristanu s kojim je nedavno snimljena na ručku u Los Angelesu. S njima je bila njihova kćerkica True (4) i majka popularne Kardashianke, Kris Jenner.

Prema pisanju američkih medija, Khloe i Thompson nemaju dobar odnos i jedva pričaju te im je tada jedina tema njihova kći koju zajedno odgajaju. Prošlog tjedna se proširila i glasina da Kardashianka ljubi još jednog NBA košarkaša, a ona je to porekla.

'To definitivno nije istina! Nikoga ne viđam. Sretna sam što se mogu fokusirati na kćer i sebe na neko vrijeme', poručila je u komentaru na Instagramu.

Izvor za People je rekao da je Khloe uništila Thompsonova nevjera i da više nikad neće biti s njim.

Podsjetimo, ljubavna priča Tristana i Khloe je počela još u kolovozu 2016. kada su viđeni zajedno u noćnom klubu u Los Angelesu. Mjesec dana nakon toga su snimljeni na svom odmoru u Meksiku dok su zabavljali vozeći skutere za vodu.

Profimedia 

Ubrzo su odlučili odraditi prvo zajedničko javno pojavljivanje i potvrditi svoju romansu. Došli su skupa na rođendansku zabavu repera Flo Ride i cijelu večer su se smješkali i zaljubljeno gledali. Fanovi su se obradovali zbog Khloe jer su vjerovali da je konačno našla 'onog pravog' nakon razvoda od Lamara Odoma koji se borio s ovisnošću od drogama i predozirao se te umalo umro.

Par nije krio koliko je zaljubljen i dijelili su zajedničke fotografije na Instagramu te su čestitali fanovima blagdane. Khloe je otkrila i kako je upoznala Tristana.

'Završila sam na spoju naslijepo s njime. Brandon Jennigs, koji je košarkaš i moj prijatelj mi je rekao: 'Tako si dobra djevojka. Želim te upoznati s nekime'. Bila sam u hotelu i Tristan je došao na večeru jer nisam htjela ići s njim na spoj naslijepo pa me Brandon nekako zaskočio sa svime time. Imala sam gomilu gostiju u tom trenutku i Brandon je doveo njega i odmah smo se povezali. Sada smo u ozbiljnoj vezi', ispričala je reality zvijezda u rujnu 2017.

U prosincu 2017. Kardashianka je na Instagramu potvrdila šuškanja o trudnoći. 'Moj najveći san se ostvario! Imat ćemo bebu. Tristane, hvala što me toliko voliš! Hvala što me tretiraš kao kraljicu!', glasio je dio njene objave.

Nekoliko mjeseci kasnije je u showu 'Keeping Up With Kardashians' otkriveno da par očekuje kćerkicu, no u travnju 2018. je javnost šokirala vijest o Thompsonovim prevarama. Dok je Khloe blistala i radovala se majčinstvu te voljela košarkaša više od ičega, on je vodio dvostruki život.

Daily Mail je objavio fotografije i video na kojem se vidi kako Tristan ljubi drugu ženu u klubu u New Yorku. Kao da to nije bilo dovoljno za Kardashianku, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, pojavile su se nove slike na kojima je košarkaš ljubio i dodirivao dvije žene.

Profimedia 

Izvor blizak reality zvijezdi je rekao da je ona u šoku i slomljena nakon ovog otkrića, a nije htjela javno ništa komentirati. Usred skandala, 12. travnja 2018. rodila je kćerkicu True. Njeno ime je objavila na Instagramu i mnogima su u objavi zapele za oči riječi: 'Mamica i tatica te vole, True'.

Javnost ju je osuđivala što je oprostila Thompsonu nekoliko prevara, a ona je pratitelju na Instagramu odgovorila na kritike. 'Ne znate što se događa u našem domu ili o golemoj promjeni koja je potrebna za suživot s nekim. Ponosna sam na svoju snagu i nadam se da imate isto mišljenje o svima koji su ostali u ovakvim situacijama', napisala je Khloe.

Profimedia 

Trebao je tek koji mjesec da se košarkaš vrati starim navikama ili je to radio cijelo vrijeme, no dobro se skrivao. Naime, snimljen je u noćnom klubu u Los Angelesu kako flertuje s drugom ženom i dodiruje joj stražnjicu. Khloe je šutjela o svemu kao i Thompson, a nije se znalo jesu li stvarno skupa, no ni u jednom trenutku nije dopuštala da njegovi skandali utječu na njegovo viđanje njihove kćeri True.

Dan zahvalnosti su proveli skupa i košarkaš je na Instagramu napisao da je zahvalan na svojoj obitelji. Par je prekinuo u veljači 2019. jer je Thompson opet viđen kako flertuje s drugim ženama, ali i da ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner.

Profimedia 

No tijekom pandemije koronavirusa su se Khloe i Tristan navodno ponovno zbližili i šuškalo se da su se čak zaručili. Ipak, sreća nije dugo potrajala. Novi udarac za Kardashianku je bila vijest da je Thompson dobio sina s trenericom Maralee Nichols u prosincu 2021.

Košarkaš je potvrdio da je otac u siječnju ove godine i javno se ispričao Khloe.

'Khloe, ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ slomljeno srce i poniženje koje sam ti uzrokovao. Ne zaslužuješ način na koji sam te tretirao godinama. Moje ponašanje nije povezano sa viđenjem tebe koje imam. Jako te poštujem i volim. Bez obzira što ti mislila. Ponovno, veoma mi je žao', poručio je.