Kim Kardashian još uvijek nije spremna reći zbogom platinasto plavoj boji kose.

Reality zvijezda (41) provela je '14 sati uzastopno' postajući plavuša za Met Gala 2022., a njezin frizer Chris Appleton otkrio je na svom Instagramu kako je izgledao proces.

'Sezona plavuša se vratila', napisao je uz seriju slika na kojima Kardashian pokazuje novu boju kose dok nosi crnu monokromatsku odjeću.

Majka četvero djece ispričala je za Vogue o procesu farbanja kose kojom se uskladila sa slavnom haljinom Marilyn Monroe koju je nosila na crvenom tepihu Met Gale.

'I ja sam htjela fizičku promjenu, pa sam mislila da ću pričekati i učiniti to za ovo, tako da provela sam dan bojajući kosu - 14 sati sam sjedila na stolcu da uspijemo dobiti rezultat kakav smo željeli', otkrila je.

'Izgled kose bio je jednostavan za isticanje platinaste boje, dajući boju kosi i odjeći pažnju', dodao je Appleton. 'Želio sam da to bude ikonično za Marilyn, ali i za Kim kada ima svoj trenutak plave.'

U videu svoje sestre Kylie Jenner 'Married to the Met', Kardashian je otkrila da bi 'riskirala da mi ispadne kosa' da bi postala platinasta plavuša.

Također je usporedila svoj look s glavnom damom Frozena dok je bila usred procesa bojenja. 'Moja će kosa biti plava! Kao Elsina', rekla je Jennerovoj 4-godišnjoj kćeri, Stormi Webster, dok je nosila folije u kosi.

Podsjetimo, od vatreno crvenih do zelenih i plavih nijansa, Kardashian-Jenner sestre vidjeli smo su kroz tolike godine karijere sa svim mogućim bojama kose. Ipak, najčešće je riječ o perikama koje veoma dobro zamijenjuju njihovu pravu kosu, ali upravo se zato mnogi često pitaju kako uopće izgleda njihova prirodna kosa?

Kada je Kylie Jenner u rujnu prošle godine odgovarala na 73 pitanja s Vogueom, otkrila je kako je jedan od najluđih tračeva koji je čula o sebi taj da su sve sestre, zapravo, ćelave. Tko bi se uopće čudio tome kada u jednom tjednu promijene nekoliko perika?

Iako njihove perike najčešće sežu do stražnjice, sestrama je prirodna kosa u najviše slučajeva ošišana do ramena kako bi ostala zdrava.

Ipak, nju pokazuju u iznimno rijetkim slučajevima jer su dugačke perike njihove omiljena kombinacija uz sve outfite.

Kako izgleda njihova prirodna kosa, pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Kardashian-Jenner sestre