Iščekivanje ljeta polako se približava svom kraju, baš kao i naše pripreme za ljetne dane. Nakon što smo transformirali svoju garderobu i u svoju svakodnevnu beauty rutinu dodali lagane formule i puno SPF-a, vrijeme je da odaberemo svoj ljetni miris. Od omiljenih klasika do uzbudljivih noviteta, ljetna sezona nam svake godine otkriva raskošne kombinacije mirisnih nota koje savršeno prenose njezinu bezbrižnost i razigranost. U potrazi za najboljim ljetnim mirisima, dva su se mirisa već istaknula kao apsolutni favoriti o kojima će se pričati i koje ćemo poželjeti nositi.

Iako su vrlo različiti jer je jedan od njih namijenjen ženama, a drugi muškarcama, oba hit mirisa za ljetnu sezonu nose potpis beauty kuće Giorgio Armani i potvrđuju njezin status jednog od najvažnijih imena u beauty svijetu.

Za sve žene koje traže svoj novi ljetni miris, Giorgio Armani donosi novi MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM, dok će svi muškarci omiljeni ljetni miris ove godine pronaći u novom izdanju kultnog ACQUA DI GIÒ mirisa.

Za nju: MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM

Giorgio Armani MY WAY FLORAL
giorgio armani 

Taman na vrijeme za ljetnu sezonu, Giorgio Armani je predstavio novo izdanje jednog od svojih najpopularnijih parfema. Raskošan, blistav i cvjetni miris, MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM u trenu je oduševio i postao miris o kojem će se ovog ljeta najviše pričati.

MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM donosi novi i uzbudljiv nastavak priče i filozofije svih MY WAY mirisa u čijem se središtu nalazi odluka o vlastitom putu i njegovu otkrivanju kroz susrete s drugima. MY WAY FLORAL unosi jače cvjetne note, više svježine i raznovrsnosti u tumačenje mirisa MY WAY, poznatog po svojem aktualnom cvjetnom karakteru, i to tako da spaja rascvjetani buket bijelog cvijeća s blistavim, svježim zelenim notama.

Giorgio Armani MY WAY FLORAL
giorgio armani 

Radosne glavne note ovog mirisa započinju esencijom mandarine i uljem gorke naranče - svježim, zelenim i prirodnim sastojcima koji mu daju opojnu blistavost. Ove note pojačava cvijet naranče koji pobuđuje raskoš, kompleksnost i energičnost. Kombinacija ovih tonova stvara snažnu blistavost i navodi one koji nose ovaj parfem da prošire svoje obzore za nove susrete i iskustva.

Srce mirisa MY WAY FLORAL pojačava karakterističnu blistavost mirisa MY WAY s pomoću kombinacije dvaju delikatnih bijelih cvjetova. Srce apsoluta tuberoze iz Indije osmišljeno je radi stvaranja modernih, prirodnih i sunčanih tonova. Spaja se s uljem gorke naranče iz Tunisa, a zatim nastaje učinak koji je istovremeno delikatan, raskošan i profinjen.

Osnova ovog mirisa pobuđuje novu, cvjetnu senzualnost zahvaljujući inovativnoj kombinaciji ekstrakta gorke naranče i bourbon vanilije. Proces uključuje destilaciju ulja gorke naranče iz Tunisa s ekstraktom bourbon vanilije, čime se stvara nov, jedinstven sastojak. Ova kombinacija ekstrakta nadopunjuje notu bijelog mušusa, a uslijed toga otkriva se mek, delikatan završni sloj koji na kožu pobuđuje učinak pudera.Topla osnova mirisa MY WAY FLORAL djeluje kao talisman, umirujući dodir na svim putovanjima, te kao podsjetnik na uzbudljivost novog susreta.

Giorgio Armani MY WAY FLORAL
giorgio armani 

Kao intenzivnija i svježija strana originalnog mirisa MY WAY EAU DE PARFUM, MY WAY FLORALE dolazi u novoj bočici od matiranog stakla koja podsjeća na svježinu jutarnje rose, a kroz koju se delikatna ružičasta boja mirisa nazire samo u tragovima.

Baš poput svih MY WAY mirisa, ekološki koncept je temelj i novog Giorgio Armani mirisa iz MY WAY obitelji. Ta integralna vrijednost odražava posvećenost kuće Giorgio Armani smanjivanju svoga ekološkog utjecaja, a posebno je usmjerena na emisije ugljika, glavnog pokretača klimatskih promjena. Bočica mirisa MY WAY FLORAL ima jednak inovativan sustav ponovnog punjenja kao i bočica mirisa MY WAY, što ih čini prvim bočicama te vrste u industriji parfema. Bočice sa sprejem svih veličina moguće je lako ponovno napuniti, bez upotrebe lijevka.

Giorgio Armani MY WAY FLORAL
giorgio armani 

Za njega: ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM

Giorgio Armani ACQUA DI GIO
giorgio armani 

Miris ACQUA DI GIÒ rođen je prije 25 godina iz prve intuicije i jedinstvene inspiracije Giorgija Armanija: Pantellerije, divljeg, surovog otoka isklesanoga u vulkanskoj stijeni, koji se nalazi između Sicilije i Afrike. Pri posjetu otoku Giorgija Armanija oduševilo je more i poželio je obuhvatiti njegovu golemu energiju u svojem mirisu. Zamislio je miris koji utjelovljuje okrepljujuću snagu Pantellerije; njezino neuobičajeno osvjetljenje; čistoću zraka; neopisivu svježinu koju pruža morski krajolik.

ACQUA DI GIÒ esencija je mora u bočici. Sa svojim slanim mirisom s daškom joda, ACQUA DI GIÒ od svojeg je nastanka inovacija u izradi parfema koja prenosi svježinu valova. Miris ACQUA DI GIÒ posebnim čine njegove prepoznatljive morske note, mješavina koja ovaj miris čini klasičnim muškim parfemom. Intenzivna svježina proizlazi iz bergamota i gorke naranče, dok drvenaste note, dočarane cedrom i pačulijem, tvore muževnu snagu mirisa ACQUA DI GIÒ. Ovaj miris objedinjuje vodu i svjetlost jer podsjeća na kožu ugrijanu suncem, ovlaženu morskom vodom. Utjelovljuje radosnu snagu i svjesnu muževnost.

Giorgio Armani ACQUA DI GIO
giorgio armani 

Legendarna bočica mirisa ACQUA DI GIÒ također je inspirirana snagom i jednostavnošću. Arhitektonski dizajn bočice Giorgija Armanija suprotstavlja čiste linije i zaobljene rubove. Njezin prozirni izgled podsjeća na brod koji su oblikovali valovi, a ulaštio pijesak.

Otkad je miris ACQUA DI GIÒ prvi put predstavljen 1996., svaka nova interpretacija izvornog mirisa naglasila je drugi aspekt njegova morskog identiteta. Najnoviji miris iz linije ACQUA DI GIÒ, ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM, izvornom prepoznatljivom mirisu pridaje novu molekulu Yodanol TM, za svježinu koja traje vječno i stvara senzualan, aromatičan i intenzivan mirisni doživljaj. 

Novo izdanje kultnog mirisa dolazi i s jednom putpuno novom dimenzijom. Slijedeći posvećenost zaštiti planeta Giorgija Armanija, mirisi ACQUA DI GIÒ započeli su svoj put prema održivosti. Ova posvećenost odražava se u predstavljanju mirisa ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM čiji je dizajn vođen idejom očuvanja okoliša. Ova nova aromatična i blistava interpretacija mirisa ACQUA DI GIÒ predstavljena je u bočici koja se može ponovno puniti i dugovječnog je dizajna. Uz to, Armani Beauty podržava niz programa za zaštitu šuma diljem svijeta koji ukupno štite 15 000 hektara šume. Sve to čini miris ACQUA DI GIÒ EAU DE PARFUM ugljično neutralnim.

Giorgio Armani ACQUA DI GIO
giorgio armani 

*Sadržaj nastao u suradnji s beauty kućom Giorgio Armani.