OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA: Edin Džeko s našom poznatom voditeljicom uživao u gay baru u Dubrovniku

Edin Džeko i Renata Sopek uživali u prvom gay baru u Dubrovniku koji je otvoren početkom svibnja.

Instagram

Nogometaš i kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko uživa u odličnom društvu u Dubrovniku.

Na društvenim mrežama je objavljenja njegova fotografija iz gay bara u Dubrovniku. Bio je u društvu atraktivne bivše TV voditeljice, a sada PR stručnjakinje, Renate Sopek.

Fotografiju je objavio je njihov zajednički prijatelj, Tomislav Ivušić, inače vlasnik gay bara Milk, prvog ovakve vrste u Dubrovniku.

Instagram 

Najbolji strijelac BiH reprezentacije svih vremena u Dubrovniku često boravi. Ondje je, naime, kupio kuću, a prošle je godine postao i vlasnik luksuznog restorana u tom gradu.

Nogometaš je restoran otvorio s prijateljem Arminom Hadžićem u prostorima nekadašnjeg restorana Takenoko, a mnogi su komentirali da su cijene dosta visoke.

Foto ADRIA 

Podsjetimo, prvi gay bar Milku Dubrovniku otvoren je početkom svibnja ove godine. Na otvorenju je nastupala naša poznata violončelistica Ana Rucner.

U želji da ponude nešto što doista nedostaje Dubrovniku, vlasnici su se potrudili da interijer bara pretvore u nešto potpuno drugačije i autentično. Cilj ovog projekta je da bar govori sam za sebe i da se svatko tko dođe tamo osjeća dobrodošlo.