Restoran Edina Džeke u Dubrovniku, Ezza, zatvoren je nakon samo tri mjeseca rada.

Vijest je potvrđena na službenoj Instagram stranici restorana, a u objavi stoji kako će svoja vrata ponovno otvoriti 2022. godine.

'Dragi gosti. Naš restoran će ponovo biti otvoren u proljeće 2022. godine. Iako smo imali veliku želju da budemo s vama tijekom zimskih praznika, to bi u ovim teškim vremenima bio veliki izazov. Radujemo se ponovnom susretu', stoji u objavi.

Nogometaš je restoran otvorio s prijateljem Arminom Hadžićem u prostorima nekadašnjeg restorana Takenoko. Cijene su bile paprene. Primjerice, burgeri su bili oko 200 kuna, a najskuplje jelo nešto više od 700 kuna. Radilo se o Wagyu, vrhunskoj japanskoj govedini od 250 grama.

U restoranu se nudilo i vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001, čija boca košta više od 11 tisuća eura.