Restoran Edina Džeke u Dubrovniku, Ezza, zatvoren je nakon samo tri mjeseca rada.
Vijest je potvrđena na službenoj Instagram stranici restorana, a u objavi stoji kako će svoja vrata ponovno otvoriti 2022. godine.
'Dragi gosti. Naš restoran će ponovo biti otvoren u proljeće 2022. godine. Iako smo imali veliku želju da budemo s vama tijekom zimskih praznika, to bi u ovim teškim vremenima bio veliki izazov. Radujemo se ponovnom susretu', stoji u objavi.
Nogometaš je restoran otvorio s prijateljem Arminom Hadžićem u prostorima nekadašnjeg restorana Takenoko. Cijene su bile paprene. Primjerice, burgeri su bili oko 200 kuna, a najskuplje jelo nešto više od 700 kuna. Radilo se o Wagyu, vrhunskoj japanskoj govedini od 250 grama.
U restoranu se nudilo i vino Château Petrus, Pomerol, Bordeaux 1995/2001, čija boca košta više od 11 tisuća eura.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.