ON JE HODAO KRVAV, A ONA SE SKRIVALA OD SRAMA: Imala je supruga za poželjeti, a onda je s njime postala druga osoba

Machine Gun Kelly iz jednog je njujorškog restorana izašao krvav nakon što si je staklom izrezao lice dok se njegova zaručnica Megan Fox pokušala sakriti od paparazza.

Profimedia

Glumica i manekenka Megan Fox u siječnju se ove godine zaručila za repera Machine Gun Kellyja na iznenađenje mnogih koji su navijali za pomirbu s bivšim suprugom, glumcem Brianom Austinom Greenom.

Nakon deset godina braka i troje djece, jedna od najljepših žena svijeta zaljubila se u glazbenika s kojim su je rijetki mnogi spojiti, a mnogi su mislili da je riječ o šali. Ipak, Megan i Machine Gun Kelly svakodnevno dokazuju da su zaljubljeni preko ušiju.

Profimedia 

Uz njega, sa svojih 36 godina Megan počela je izgledati kao da je u dvadesetima i to sve zbog previše korekcija koje je napravila na licu. Promijenila je i svoj modni stil koji često usklađuje sa zaručnikom pa su i tako i u prošlom zajedničkom izlasku oboje odjenuli ružičastu odjeću.

Profimedia 

Naime, nakon što je održana premijera glazbenikovog dokumentarca 'Life in Pink', Megan i on zajedno su stigli na after party u jednom njujorškom restoranu. Ipak, iz njega su izašli u prilično zanimljivom stanju - Machine Gun Kelly s licem prekrivenim krvlju, a ona posramljena.

Naime, dok je na pozornici izvodio svoju pjesmu 'My Ex's Best Friend', na svojoj je glavi razbio čašu šampanjca koja mu je izrezala lice. 

Profimedia 

Iz restorana je izašao krvav, a dok je on takav prilično besramno i opušteno stigao pred paparazze, Megan se skrivala rukama. Čini se da i ona ima svoje granice, iako je javno priznala da su si međusobno pili krv nakon što su se zaručili. 

Više fotografija Megan Fox i Machine Gun Kellyja, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Profimedia Megan Fox i Machine Gun Kelly zaručili su se u siječnju 2022. godine