'ČOVJEK POSTANE SVJESTAN SVEGA TEK KAD...': Petar Grašo progovorio o novoj životnoj ulozi i otkrio kako se osjeća

Petar Grašo otkrio je kako se osjeća što će uskoro postati otac.

Armin Durgut/PIXSELL

Petar Grašo pojavio se na 50. proslavi rođendana Nine Badrić bez supruge Hane Huljić Grašo koja bi trebala roditi njihovo prvo dijete za manje od 20 dana.

Matija Habljak/PIXSELL 

Tom prilikom otkrio je kako se osjeća što će se uskoro ostvariti u novoj ulozi. 

'Ja mislim da čovjek postane svjestan svega tek kad stavi biće u ruke. Ali evo, kazat ću u kratkim crtama - sretni, spremni, čekamo', rekao je Petar za In Magazin.

Jadran Babić 

Podsjetimo, pjevač se na proslavi rođendana pojavio u misterioznom društvu, a pozirao je i s kolegicom Jelenom Rozgom.

Matija Habljak/PIXSELL 

Hana se također nedavno pojavila na jednoj proslavi. U društvu kume Domenice prisustvovala je vjenčanju drage prijateljice.

Objavila je fotografije na kojima poziraju na ljuljačkama u haljinama jarkih boja, a potom su pozirale držeći se za ruke u potočiću.

Supruga Petra Graše nakon uspješnog nastupa na sakralnom koncertu u Zagrebu za Story je komentirala kako se osjeća u podmakloj trudnoći.

'Kad sam išla na probe za Misu, i uoči samog nastupa kćerkica me lupala nogicama. Neću je više gnjaviti do poroda', kroz smijeh nam je ispričala Hana čija će se djevojčica zvati Alba.

Robert Gašpert 

'Sad ću ići u šoping za robicu, to me baš veseli', otkrila je, a na pitanje gdje je Petar rekla je: 'Ima nastup večeras, a tako je i na dan termina. Ali svaki slobodan moment je s nama'.

Više fotografija Petra i Hane pogledajte u galeriji.

Instagram Hana Huljić i Petar Grašo vjenčat će se 19. veljače 2022. godine