DOK JE SVEKAR NAPADA DRVLJEM I KAMENJEM, DRUGI JE PODRŽAVAJU: Na Nikolininom Instagramu se događa nešto zanimljivo

Nikolina Ristović već tjednima doživljava napade od strane svekra Viktora Ristovića, ali potpora drugih joj raste unatoč negativnim komentarima.

Story

Hajka Miše Grofa prema Nikolini Ristović se nastavlja, ali ona unatoč tome dobiva značajnu potporu.

Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

Podsjetimo, Nikolinin suprug Vidoje Ristović je iznenada preminuo u 44. godini života, 8.svibnja, uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla.

Kemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti imao 2,83 promila alkohola u krvi, kako su prenijeli srpski mediji. Utvrđeno je i da je konzumirao lijekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla izazvati smrt.

Instagram 

Analizirali smo analitiku Nikolininog Instagrama, odnosno kako joj se kretao broj pratitelja u posljednje vrijeme. Evidentno je da se u svibnju, od 2. do 8. povećao broj pratitelja za 1914 te je nastavio kontinuirano rasti. U tjednu od 21. do 27. srpnja Nikolina je dobila najviše pratitelja, čak 5190. Taman kada su se napadi na nju intenzivirali.

U posljednjih mjesec dana broj pratitelja se na njezinom Instagramu povećao za 11.250.

Nikolina je u posljednjoj objavi otkrila da joj se javljaju mnoge žene koje su u sličnim situacijama. 

'Inbox mi je pun poruka žena koje se nalaze u sličnoj situaciji. Ne deseci, nego stotine njih. Može li se ovo pripisati boli, u tolikoj mjeri da izgubiš razum, pa ti je lakše naći imaginarnog krivca, nego se suočiti s vlastitom patnjom i demonima. Ne znam, znam samo da ja moram sačuvati vlastito zdravlje, razum i nevino dijete o kojem se, očito, ne razmišlja', napisala je Nikolina.

Više fotografija Nikoline i Vidoja u danima sreće pogledajte u galeriji.

Karmela Prpić, Instagram Nikolina Ristović i Vidoje Ristović vjenčali su se 2013. godine