Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŽENA KOJU SPOMINJE 'SVEKAR IZ PAKLA' JE JAKO POZNATA: 'Nikolina joj je preotela Vidoja, bile su dobre prijateljice'

Autori Ena Domić Čaldarević Autori Sanja Petrović

Voditeljica Nikolina Ristović i njezin svekar Viktor Ristović, nakon smrti Vidoja, ne prestaju ratovati preko medija, a Miša Grof sada je spomenuo srpsku glumicu Katarinu Radivojević, Vidojevu bivšu djevojku.

 Nikolina Ristović je dobro zarađivala kao voditeljica Izvor: Story

Obiteljska drama između Nikoline Ristović i njezinog svekra Viktora Ristovića poznatog pod nadimkom Miša Grof, ne prestaje, a iz dana u dan u javnost izlazi sve više prljavog rublja.

Otac pokojnog Vidoja opet je komentirao situaciju za Kurir, a ovaj put tvrdi da je Nikolina Ristović preotela Vidoja svojoj prijateljici i srpskoj glumici Katarini Radivojević.

Iako se o tome već i ranije pisalo, Ristović je ovaj put odlučio iznijeti detalje tog odnosa.

Kazao je, naime, da su se njih dvije tada uvelike družile i da Katarina Radivojević nije ni slutila da će joj voditeljica, tadašnja bliska prijateljica, preoteti dečka.

 Katarina Radivojević bila je u vezi s Vidojem Ristovićem Izvor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Nikolina i Katarina su bile jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dvije godine sa Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje prijateljice i preotela joj ga je, a bile su nerazdvojne!', kazao je.

'Da je barem ostao s njom. I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice... Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i lijepo odgojena', dodao je otac pokojnog Vidoja Ristovića.

Zanimljivo, o Katarini se u javnim krugovima priča kao lijepoj i talentiranoj glumici, dok se o njenoj naravi često pisalo u negativnom kontekstu.

O Katarini su se 2018. raspisali srpski mediji zbog informacije da je ošamarila producenticu serije 'Urgentni centar'. Tvrdili su da se glumica naljutila kada joj je rekla da pričeka nekoliko minuta, a ona je htjela da ju vozač odveze kući. Nakon incidenta je Katarina, prema pisanju srpskih medija, dobila otkaz. 

Katarina je poznata i kao bivša djevojka Igor Kojića, Severininog bivšeg supruga, a neko je vrijeme ljubovala s holivudskim glumcem Benicijom Del Torom.

'Moje pravilo glasi da svoju intimu čuvam za sebe, i to će zauvijek biti tako. U pitanju je velika ljubav s moje strane, ali ja u ljubavi uvijek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam i danas je da imam normalnu, zdravu, zaokruženu obitelj. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam što hoću u tom trenutku i htjela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje', komentirala je njihovu dugogodišnju vezu i prekid za srpske medije.

Podsjetimo, Nikolina je nedavno na svekrove optužbe poručila: 'Moji odvjetnici će se uskoro svima obratiti, i to s dokazima, za razliku od uvaženog Grofa. Zatvor bi mi bio raj i lakše bih ga podnijela u odnosu na ovo što posljednjih tjedana proživljavam od svog svekra. Ne smijem ni napisati što bi Vidoje učinio kada bi vidio postupke svog oca. Ali istina će na kraju izaći na vidjelo i sve će se saznati'

Više fotografija Nikoline i Vidoja u sretnim danima pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image