NE VIDIMO JE NIKAD: Kći Anice Kovač neodoljivo podsjeća na majku, a Story je prvi objavio fotografije nakon rođenja

Najstarija kći Anice Kovač, Leticija, gotovo i da nije poznata javnosti, kao ni ostala djeca bivše misice i nekadašnjeg reprezentativca Roberta Kovača.

Robert Gašpert

Nekadašnja Miss Hrvatske Anica Kovač i bivši hrvatski reprezentativac Robert Kovač u braku su od 2001. godine, a imaju troje djece - Leticiju, Viktoriju i sina Marka.

Anica i Robert nikada ne objavljuju fotografije svoje djece, a Story je 25. lipnja 2003. objavio ekskluzivne fotografije njihove preslatke kćerkice koja je na svijet došla 12 dana prije. Tada nam je Anica rekla: 'Moja Leticija je prava mala ljepotica! Ima prekrasnu gustu kosicu. Ima Robijeve oči i moja usta, a kako su joj noge dugačke poput mojih, mislim da je ipak mrvicu sličnija meni', otkrila je i dodala kako je tijekom porođaja uz nju bio i suprug Robert koji je sve snimao videokamerom.

Arhiva Story 

Prisjetivši se tog trenutka Anica je rekla kako se osjeća ispunjenom i uživa u svakom trenutku sa svojom djecom. 'Doduše, ima tu i živciranja, pogotovo jer su u godinama u kojima svatko od njih nešto svoje 'udara'. I ja sam temperamentna, a i oni su svi pomalo smireno temperamentni. Što da vam kažem? Leticija - moj prvi anđeo! Preslatka je, a sad je već velika', zaključila je tada Anica.

Nedavno je majku i kći u šetnji Ilicom uhvatio naš fotograf Robert Gašpert. A Leticija neodoljivo podsjeća na slavnu majku koju mnogi opravdano smatraju jednom od naših najljepših misica svih vremena. 

Robert Gašpert 

Kako ekskluzivno doznajemo, Anica je trenutačno zaokupljena selidbom u Hrvatsku iz Monaca, a što su ona i njezina 19-godišnja kći radile u centru grada saznajte u novom broju magazina Story koji je na kioscima od srijede, 6. srpnja!

U lipnju 2021. godine na Instagram je 'procurila' fotografija lijepe Leticije koja je od mame naslijedila ljepotu. Njenu fotografiju objavila je poznata vizažistica Lada Mitrašinović, a ona je izazvala brojne pozitivne reakcije.

Više fotografija Anice i Leticije pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Anica Kovač s obitelji