PRVE FOTOGRAFIJE BECKHAMOVIH NA NAŠOJ OBALI: Poznato je u kakvom su luksuzu odsjeli i tko je od djece s njima

Obitelj Beckham uživa na hrvatskoj obali, a kod nas su proslavili i rođendan kćeri Harper.

Grgo Jelavic/PIXSELL

David Beckham sa suprugom Victoriom i kćeri Harper stigao je u Hrvatsku, točnije na otok Lopud. Obitelj je odsjela u kompleksu Lopud 1483, piše Dubrovački list. Riječ je o nekadašnjem franjevačkom samostanu kojeg je obnovila grofica Francesca von Habsburg.

Kompleks je smješten na najsjevernijem vrhu otoka Lopuda, a pogled s njega pruža se na malu luku i otoke iza nje. Sastoji se od pet privatnih apartmana, svaki od njih ima vlastitu kupaonicu i pogled na more ili na ljekovite vrtove samostana.

Kada je riječ o gastronomskoj ponudi, prilikom pripreme jela koriste se svježi, lokalni proizvodi i domaći sastojci. Ovo mjesto i danas je jedno od top lokacija na Jadranu, a dostupno je za najam za privatne boravke te događaje.

Upravo ondje su Beckhamovi priredili proslavu 11. rođendana njihove mezimice Harper, a ponosna majka time se pohvalila na Instagramu.

Instagram 

Nove fotografije Beckhamovih prikazuju kako uživaju u ljepotama naše obale i mora.

Grgo Jelavic/PIXSELL 

Grgo Jelavic/PIXSELL 

Grgo Jelavic/PIXSELL 

Dok obitelj uživa na našoj obali, njihov sin u SAD-u doživljava ljubavnu dramu. Kako piše britanski Daily Mail, njihov 19-godišnji sin Romeo okončao je svoju trogodišnju vezu s Mijom Regan (19). Njihovoj ljubavi je navodno presudila udaljenost jer manekenka živi u Londonu, a Beckham na Floridi gdje igra za nogometni klub Inter Miami II kojem je njegov tata David suvlasnik.

Instagram 

Podsjetimo, David je nedavno užasnuo javnost fotkama iz Venecije. Nekima je pažnju privukao Davidov prisan odnos s Harper o kojem se već godinama priča. Ipak, ovog puta ju je poljubio u obrazšto je bilo neobično za njega. Naime, nogometaš je često na Instagramu dijelio fotografije na kojima ljubi kćer u usta, a nekoliko puta je to učinio i tijekom pojavljivanja u javnosti.

Dio fanova ga je zbog toga napao i Beckham je svojedobno komentirao negativne reakcije. Rekao je da je doživio kritike okoline kada je poljubio Harper u usta u javnosti.

'Ljubim svu svoju djecu u usta. Možda ne Brooklyna. Brooklyn je punoljetan, njemu bi to moglo biti čudno. No jako sam privržen djeci. Tako smo odgojeni supruga Victoria i ja, a takvi smo i sa svojom djecom. Želimo pokazati ljubav svojoj djeci, zaštititi ih i podržati i jako smo im privrženi', ispričao je nogometaš prije nekoliko godina.

Više fotografija obitelji Beckham pogledajte u galeriji.

Instagram Obitelj Davida Beckhama i Victorije Beckham