NAJPOŽELJNIJI HOLIVUDSKI NEŽENJA LJUBI POLITIČARKU: S novom djevojkom upoznala ga je najmoćnija žena u svijetu mode

Poznati glumac Bradley Cooper ponovno ljubi!

Profimedia

Slavni glumac Bradley Cooper ima novu djevojku, a radi se o glavnoj pomoćnici Hillary Clinton i nekadašnjoj supruzi Anthonyja Winera - Humi Abedin.

Njih je upoznala glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour, doznaje Page Six. 'Anna je definitivno odigrala ulogu u njihovom spajanju. Bliska je prijateljica s Bradleyjem, a obožava i Humu. Počeli su izlaziti kad je Cooper prekinuo s Diannom Agron', naveo je neimenovani izvor.

Navodno je Abedin nekolicini prijatelja već rekla da ima novog muškarca u životu, ali im nije otkrila njegov identitet.

U studenom je Abedin objavila svoje memoare pod nazivom 'Both/And: A Life in Many Worlds', u kojima je govorila o intimnim detaljima svog neobičnog života. Ona je vrlo religiozna muslimanka, pa je u tom svjetlu ispričala kako je nevinost izgubila u 32. godini kada se udala za bivšeg supruga koji je prije nekoliko godina bio u središtu sexting skandala i imao vezu s maloljetnicom.

Podsjetimo, glumac je u siječnju svijet šokirao novim, izobličenim izgledom nakon što je pretjerao s korištenjem botoksa. Mnogi su se pitali što stoji iza takve odluke s obzirom na to da žene Bradleyja smatraju jednim od najpoželjnijih neženja u Hollywoodu.

Glumac je promijenio i oblik lica koje je zbog estetskih zahvata punašnije. Neki se šale da nalikuje lutki s ogromnim obrazima, pogotovo kada se nasmije, no glumac se dosad nije obazirao na tračeve.

Profimedia 

Ipak, čini se kako čita komentare jer po posljednjih fotografijama je jasno kako mu se lice vraća u normalu.

'Mišljenja sam da je pretjerao s botoksom jer mu se čelo neprirodno sjaji. Moguće da je učinjen i mezobotoks cijelog lica koje mu također daje ljepuškast izgled, ali nikako muževan kakav je bio u najboljim izdanjima. Također, mislim da je previše volumiziran za muškarca u srednjoj trećini lica te da su mu obrazi previše prominentni. Na pojedinim slikama izgleda bolje, a na nekima napuhnuto i podbuhlo, moguća interakcija hijalurona i alkohola ako je bilo slavljeničkih prilika', objasnio nam je tada estetski kirurg Mladen Duduković.

Profimedia 

Bradley je godinama bio u vezi s ruskom mankenkom i jednom od najljepših žena na svijetu, Irinom Shayk, no par je prekinuo zaruke iznenada nakon 4 godine veze. Zajedno imaju i kćerkicu Leu De Seine koju odgajaju zajedno i zbog koje su ostali toliko bliski da su se obožavatelji ponadali da su ponovno zajedno.

Šuškalo se kako im je presudila njegova mama Gloria koja se obožava petljati u sinov život, a neko je vrijeme i živjela s njim nakon smrti njegovog oca.

Više fotografija slavnog glumca i Irine pogledajte u galeriji.

Profimedia Bradley i Irina u danima sreće