Glumac Chris Evans rođen je 13. lipnja 1981. godine, a godinama slovi za jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca. No, titula za najseksi muškarca svijeta izmakla mu je dvije godine zaredom.

Kada je njegov ljubavni život u pitanju, dugo se šuškalo da je u vezi s pjevačicom Selenom Gomez. U 2020. godini, američki su ga mediji povezivali s glumicom Lily James nakon što su ih paparazzi nekoliko puta uslikali zajedno. No oni te navode niti fotogtrafije nikada nisu komentirali.

Evans je godinu dana ljubovao i s kolegicom Jenny Slate. 

Chris Evans jedan je od najpoželjnijih muškaraca
Profimedia 

Prije nego što se počeo viđati s Jenny, paparazzi su ga uslikali na večeri s Lily Collins, a navodno se 2014. godine viđao sa svojom celebrity simpatijom, Sandrom Bullock.

Od 2012. do 2014. godine, bio je u vezi s glumicom Minkom Kelly, a 2011. godine navodno mu je srce osvojila Dianna Agron. Tu se 2007. našla i Christina Ricci s kojom je nakon samo nekoliko mjeseci veze prošetao i crvenim tepihom Met Gale. Ali ipak, glumčeva veza koja je itekako bila medijski popraćena je ona s Jessicom Biel. Zajedno su bili od 2001. do 2006. godine, a čak su razmišljali i o braku. Davne 2000. godine navodno se viđao s Kate Bosworth nakon što su se upoznali na setu filma 'The Newcomers' , ali i ta je veza ostala samo na onome 'šuška se'.

Glumac Chris Evans slavi 41. rođendan
Profimedia 

Glumac o kojemu mnoge žene maštaju uspio je čak i srušiti internet u 2020. godini. Na Instagramu je slučajno objavio svoje gole fotografije. Brzo je obrisao objavu, no već su fanovi napravili kopije i počeli ih dijeliti. Obožavateljice su bile oduševljene. Kada su američki mediji upitali Chrisa za komentar o incidentu, komentirao ga je kroz šalu.

'Je li se nešto dogodilo ovog vikenda? Gledajte, bio je to zanimljiv vikend pun naučenih lekcija, mnogo poučnih trenutaka. Znate, ovakve stvari se dogode, sramotno je, ali moraš se naviknuti na udarce. Reći ću da imam prilično fantastične fanove koji su me podržali i to je jako, jako lijepo', objasnio je Evans.

Jednom je prilikom glumac otkrio da je za njegov izgled dosta zaslužan njegov otac Robert koji je zubar. 'Veliki sam srećković, moj tata je zubar. Izgledao sam kao neki čudak dok sam odrastao jer su mi zubi pokušavali pobjeći iz usta', ispričao je glumac 2011. u showu Jimmyja Fallona. Dodao je da mu je zubni aparatić pomogao da danas ima normalan, blistav osmijeh.

Kako se glumac Chris Evans mijenjao kroz godine pogledajte u galeriji.

Profimedia Kako se mijenjao Chris Evans.