Šuškalo se posljednjih tjedana da Chris Evans (40) ljubi pjevačicu Selenu Gomez (29), a sada je dobio titulu 'najseksi živućeg muškarca' prema izboru časopisa People.

Evans, koji je najpoznatiji po ulozi Kapetana Amerike, trebao je laskavu titulu ponijeti prošle godine, no onda mu se dogodila nezgoda.

Među fotografijama i snimkama na Instagramu na kojima igra igrice, našle su se slike na kojima je gol. Nezgoda mu se dogodila u rujnu 2020.Brzo je obrisao objavu, no već su fanovi napravili kopije i počeli ih dijeliti.

Obožavateljice mu to sigurno nisu zamjerile, već su još više poludjele za njim. Kada su američki mediji upitali Chrisa za komentar o incidentu, komentirao ga je kroz šalu.

'Je li se nešto dogodilo ovog vikenda? Gledajte, bio je to zanimljiv vikend pun naučenih lekcija, mnogo poučnih trenutaka. Znate, ovakve stvari se dogode, sramotno je, ali moraš se naviknuti na udarce. Reći ću da imam prilično fantastične fanove koji su me podržali i to je jako, jako lijepo', ispričao je Evans.

Titulu najseksi muškarca za 2020. umjesto njega je ponio Michael B. Jordan, zvijezda filmova 'Crna pantera' i Creed'. Iz časopisa su poricali da su Chrisove nage fotografije utjecale na to, ali izvor iz Peoplea je za Page Six rekao da je to bio kriv trenutak za takav incident.

Inače, za Evansov dobar izgled je dosta zaslužan njegov otac Robert, koji je zubar pa mu je pomogao s rješavanjem problema sa zubima koji su nekad bili okrenuti svaki u svom smjeru.

'Veliki sam srećković, moj tata je zubar. Izgledao sam kao neki čudak dok sam odrastao jer su mi zubi pokušavali pobjeći iz usta', ispričao je glumac 2011. u showu Jimmyja Fallona. Dodao je da mu je zubni aparatić pomogao da danas ima normalan, blistav osmijeh.

Osim svojim dobrim izgledom Chris je uvijek privlačio pozornost i ljubavnim životom. U posljednje vrijeme se pričalo da ljubi Selenu, no neki vjeruju da je to tek trač.

Glumac je bio u vezama s kolegicama Lily Collins, Jenny Slate, Sandrom Bullock, Lily James, Minkom Kelly, Christinom Ricci i Jessicom Biel.

Kako se Chris mijenjao kroz godine, pogledajte u galeriji. 

Profimedia Kako se mijenjao Chris Evans.