OVAKO IZGLEDA NA PLAŽI, A NA INSTAGRAMU SVE GORI: Slavna pjevačica razbjesnila žene diljem planete

Kubanska pjevačica Camila Cabello već je mjesecima na meti javnosti zbog fizičkog izgleda i iako su je žene branile zbog stavova, sad je pokazala da je licemjerna.

Profimedia

Otkako postoji pojam 'showbiz', od tada je fizički izgled pripadnica zabavne industrije pod povećalom često okrutne javnosti i medija.

S godinama se mijenjaju i trendovi, s trendovima i 'ideali' ženskog tijela, a s time i pojmovi o tome što je prihvaćeno, a što nije. Od vremena kada je pojam savršenosti bila mršava žena s modnih pista do vremena kada se 'bez povećih oblina ne računa'.

Nesavršenosti i 'mane' oduvijek su meta kritika ne samo kada su slavne dame u pitanju, jedina je razlika što su one na javnom udaru i htjele-ne htjele, ne mogu izbjeći bespotrebna i potpuno nebitna komentiranja onih koji ih vole ili ne vole.

U posljednje je vrijeme česta meta takvih komentara kubanska pjevačica, 25-godišnja Camila Cabello.

Profimedia 

Dok ona obožava uživati u sunčanim danima na plaži, paparazzi je prate iz svakog kuta pa cijeli svijet može vidjeti njezino tijelo u realnom izdanju, a ne samo onom koje objavljuje na društvenim mrežama.

Njezini kilogrami, celulit i strije (kao normalan dio ženskog tijela) postali su meta napada javnosti koja to ne prihvaća, a mnogi su pisali da ju je upravo zato ostavio bivši dečko, pjevač Shawn Mendes. Sve je to utjecalo i na pjevačicu.

'Nosim premale bikinije i ne obraćam pažnju na to kako izgledam, ali onda sam vidjela slike na internetu i komentare i bila sam tako uzrujana. Podsjetila sam se koliko je to utjecalo na moje samopouzdanje, da više razmišljam o kulturi u kojoj živim, nego o sebi. Kulturi koja je zaboravila kako izgleda zdravo, žensko tijelo. Photoshop, restriktivna prehrana, prekomjerno vježbanje i biranje kuteva zbog kojih naša tijela izgledaju drugačije od onoga kako jesu u tom trenutku i u svom prirodnom obliku...

Profimedia 

Držala sam trbuh toliko uvučenim da su me trbušnjaci boljeli, nisam disala i jedva sam se smiješila. Bila sam toliko svjesna gdje se nalaze paparazzi cijelo vrijeme da se nisam mogla opustiti i raditi ono što bih trebala kad izađem iz kuće. Htjela sam se pretvarati da nema fotografa, ali nisam mogla', napisala je jednom pjevačica na društvenim mrežama. 

A iako je izjavila da ne podržava korištenje Photoshopa i 'biranje kuteva', njezine fotografije na Instagramu ne izgledaju kao one s plaže.

Naravno da svi biraju izgledati što je bolje moguće kada je riječ o predstavljanju na društvenim mrežama, ali svojim je izjavama Camila sada mnogima ispala licemjerna. S druge strane, nakon strašnih izjava javnosti, ne možemo je suditi... 

Više Camilinih fotografija s plaže, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Camila Cabello na meti je kritika zbog izgleda