GAF S NOVINARKOM KOJA JE LJUBILA JANKA POPOVIĆA VOLARIĆA: Promijenili joj prezime, a s glumcem je bila kratko

U HRT-ovom Dnevniku dogodio se gaf s prezimenom novinarke Matee Dominiković koja je svojedobno bila u vezi s Jankom Popovićem Volarićem.

Robert Gašpert

Tko radi taj i griješi, a pogreška se dogodila i u prijenosu uživo na HRT-u.

Naime, reporterka Matea Dominiković (31) javila se ove nedjelje u popodnevnom Dnevniku s naplatnih kućica Lučko. I dok je voditelj Igor Dunaj dobro najavio kolegicu, u grafici su napravili grešku te umjesto njezinog prezimena Dominiković su stavili Damjanović.

Zanimljivo je da su potpisali RTL-ovu novinarku Mateu Damjanović. Inače, Dominiković je prije dolaska na HRT bila kratko na UNA TV-u, a ranije je radila na N1 i RTL-u.

HRT Screenshot 

Sredinom 2018. Tportal je pisao o novinarki zbog njene veze s 11 godina starijim Jankom Popovićem Volarićem. Matea, koja se 2015. pojavila u emisiji 'The Voice', tada je objavila obiteljsku fotografiju s proslave promocije na kojoj se vidio Janko, a kasnije i selfie na Instagram storyju.

'Da, istina je, u vezi smo. Naša veza je još uvijek svježa i nismo željeli javno govoriti o njoj', rekla je Matea za Tportal. Već mjesec dana kasnije domaći mediji su pisali da je par prekinuo, a glumac je poznat po tome da nikad ne komentira svoj privatni život.

Robert Gašpert 

Matea je prije dvije godine otkrila što joj smeta kod muškaraca. 'Odbijaju me omalovažavanje s jedne i pritisak s druge strane, i to kod svih ljudskih bića', ispričala je za Story.

Podsjetimo, Popović Volarić iza sebe ima propali brak s Jelenom Veljačom od 2009. do 2012. godine, a dobio je sina Davida sa samo 18 godina.

Janko je nekoliko puta naglasio kako je David izrastao u poštenog čovjeka te da mu je najbitnije da iskreno razgovaraju. Dečki ne skrivaju bliskost, a nije poznato je li koja dama ukrala srce zgodnom glumcu.