NIKOLINA RISTOVIĆ JE U BEOGRADU BILA SAMO NEKOLIKO SATI: 'Ne bih o razlozima, ali posjetila sam suprugov grob'

Nikolina Ristović javila se s mjesta 'koje najviše boli'.

Instagram

Nikolina Ristović je nedavno posjetila Beograd.

Tamo je nedavno pokopala supruga Vidoja Ristovića na kojeg se osvrnula pored najnovijih fotografija na kojim pozira na ulici odjevena u tamnozelenu haljinu dužine do pola listova koja je istaknula njenu vitku liniju, a preko ramena je prebacila crvenu torbu s dugim resicama. Na nogama je nosila popularne sandale nježno žute boje.

U opisu fotografije citirala je Mešu Selimovića.

'Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života', stoji u citatu ispod kojeg je dodala i svoj komentar.

'I ja znam da mogu i hoću. Čak i na ovom mjestu koje boli najviše', napisala je, a za srpski Informer je otkrila koliko dugo ostaje, ali ne i razlog dolaska.

'Ne bih govorila o tome, došla sam samo na nekoliko sati', poručila je voditeljica te otkrila kako je posjetila suprugov grob.

Story 

Za Informer se zatim javio i njegov otac Miša Grof s kojim će se Nikolina, čini se, suditi oko imovine i klevete. 'Niti znam da je u Beogradu, niti znam razlog njenog dolaska jer sam ja sinoć stigao iz Zagreba', poručio je Miša Grof koji ne skriva netrpeljivost prema Nikolini, a mnogi smatraju kako pretjeruje u svojim javnim ispadima, jer ipak je tek nedavno pokopao sina jedinca.

'Angažirao sam u Zagrebu odvjetnika', otkrio je razlog boravka u hrvatskoj prijestolnici.

Fotografije Nikoline i Vidoja u danima sreće pogledajte u galeriji.

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina