Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'DA LI ČOVJEK SVE NA KRAJU PREBOLI?' Nikolina se porukom javila s broda, nakon drame snimku komentirala i Vlatka Pokos

Autor Goran Balde

Nikolina Ristović odmara na brodu ploveći Jadranom, a snimku je objavila na Instagramu uz jasnu poruku.

 Nikolina Ristović odbrusila je svekru Izvor: Dražen Kokorić

Nikolina Ristović otkrila je kako provodi vrijeme posljednjih dana. Na Instagramu je objavila snimku s broda uz poruku.

'Ne mogu promijeniti smjer vjetra, ali mogu prilagoditi svoja jedra da uvijek stignem do odredišta. Anđeli nek' te čuvaju kada vrijeme oboli. Da li čovjek sve, baš sve, na kraju preboli..?', napisala je.

U komentarima joj se javila i Vlatka Pokos sa vrlo jasnom porukom. 'Čovjek nauči živjeti sa svojom boli', dodala je.

Nikolina je objavila nekoliko inspirativnih rečenica. 'Moja poruka svima koji su zaglavili u tuzi kao što sam bila ja. Ne bojte se, jer kad se bojite, zatvorite se. A kad otvorite srce i um, ono što se vraća iz univerzuma čista je ljubav i radost, I počnete shvaćati da su vaši najmiliji još uvijek s vama, nema krivice, osuda, bijesa, samo čista i bezuvjetna ljubav. A to vam daje slobodu da nastavite dalje...', poručila je Nikolina na Instagram priči.

 Nikolina Ristović objavila poruku na Instagramu Izvor: Instagram

Povezane vijesti

Posljednjih tjedana cijela regija bruji o sukobu Nikoline Ristović i njenog svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof.

U priču su se sa svojim komentarima uključile i brojne poznate osobe, a dvije poznate Hrvatice, Vlatka Pokos i Borna Kotromanić, javno su se posvađale oko svojih stavova u ovoj situaciji te su na društvenim mrežama izmijenile žestoke poruke.

Sve je krenulo kad je Borna spomenula Nikolinu, koja sa svekrom vodi medijski rat, a Vlatka je počela zdušno braniti. Svađa je brzo eskalirala a, nakon što je Vlatka indirektno spomenula Borninog bivšeg muža, ova joj je zaprijetila tužbom.

Borna je sukob s Vlatkom prokomentirala i u svom nedavnom intervjuu za Story pri čemu je otkrila da se nije čula s Nikolinom Ristović.

 Nikolina više ne prati Bornu na Instagramu Izvor: Instagram

'Nisam se čula s Nikolinom. Drama je bila s Vlatkom Pokos, a ne između Nikoline i mene’, rekla nam je Borna.

‘Vlatka je zapravo učinila medvjeđu uslugu Nikolini zato što koristi pogrešne trenutke i pogrešne osobe za vlastiti opstanak’, dodala je.

Nije se libila reći ni što misli o Nikolini Ristović. ‘Meni je ona draga i simpatična i mislim da jako voli svoju djecu. U braku s Vidojem puno toga je gutala i trpjela misleći da će materijalna situacija pridonijeti ne samo zadovoljavanju njezinih apetita, nego da će to biti dobro i za njezinu djecu, ne shvaćajući pritom da neke stvari imaju preveliku cijenu’, rekla je.

Nikolina, sa svoje strane, Bornu i Vlatku nije spomenula niti jednom riječju, no nakon što je izašao intervju u Storyju jednim je potezom dala do znanja kakvo je njeno mišljenje o tome i Bornu prestala pratiti na Instagramu.

Više Nikolininih fotografija pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image