Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

40 DANA OD SMRTI VIDOJA RISTOVIĆA: Nikolina je na groblje došla s njegovom bivšom suprugom Lanom

Autor Sanja Petrović

Prošlo je 40 dana od smrti povjesničara Vidoja Ristovića, a njegova udovica Nikolina je na groblje došla s rodbinom i Vidojevom bivšom suprugom.

 Nikolina i Lana Ristović zajedno su došle na groblje obilježiti 40 dana od smrti Vidoja Izvor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Prošlo je 40 dana od iznenadne smrti Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Ristović, a njegovi najbliži došli su obilježiti 40 dana tugovanja na Novom groblju.

Među prvima je stigao ujak pokojnog Vidoja, a zatim i njegova supruga Nikolina Pišek zajedno s Ristovićevom bivšom ženom LanomS njima su bile i kćeri Una Sofija i Matea, piše Blic.

Podsjetimo, povjesničar umjetnosti i muž voditeljice Nikoline PIšek, Vidoje Ristović, iznenada je preminuo je prošlog mjeseca u 44. godini. Nedavno su stigli rezultati obdukcije i toksikološki nalazi. Po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Beogradu obavljena je obdukcija i kemijsko-toksikološka analiza u cilju utvrđivanja uzroka smrti pokojnog Vidoja Ristovića.

 Nikolina Ristović na sprovodu Vidoja Ristovića Izvor: Nenad Kostić/Kurir

Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu, Medicnskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 22 minute poslije ponoći uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla. Kemijsko-toksikološkom analizom utvđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti. Imao je 2,83 promila alkohola u krvi.

Utvrđeno je i da je konzumirao lijekove iz grupe sedativa, a koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u koncentraciji koja bi mogla izazvati smrt.

Više fotografija Nikoline i Vidoja Ristovića pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image