Udovica srpskog povjesničara Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek, doznala je rezultate obdukcije pokojnog supruga.

Naime, Ristović je iznenada u Beogradu preminuo prošlog mjeseca u 44. godini.

Vještačenje Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrdilo je da je Ristović preminuo 8. svibnja 22 minute nakon ponoći zbog upale srčanog mišića.

'Nemam komentara na to i hvala vam puno', rekla je Nikolina za Kurir.

Podsjetimo, kemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio u stanju teške alkoholiziranosti, s 2,83 promila alkohola u krvi. Također je utvrđeno da je konzumirao lijekove iz skupine sedativa, koji nisu bili u toksičnoj koncentraciji, odnosno nisu bili u količini koja bi mogla uzrokovati smrt.

Nikolina i Vidoje Ristović vjenčali su se 2013. u Monte Carlu
Instagram 

O okolnostima u kojima je preminuo nije se prestajalo nagađati, a o svemu se nedavno oglasila i njegova udovica, domaća voditeljica Nikolina Ristović.

'Na pitanje kako sam ovih dana ne želim dati odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem - ne želim davati izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Šta god da izjavim, to ode u sto smjerova i uvijek ispadne loše', prenio je prije nekoliko dana Nikolinine riječi Kurir.

S voditeljicom je Vidoje bio u braku od 2013. godine, a iduće godine na svijet stigla kći Una Sofija. Živjeli su na relaciji Beograd-Zagreb, a prošle su godine u hrvatskoj metropoli luksuzni dom u koji su uskoro trebali i useliti.

Osim braka s Nikolinom, Vidoje je iza sebe imao i brak koji je 2011. godine navodno okončao zbog, kako se tada pisalo, glumice Katarine Radivojević. Iz tog braka ima 12-godišnju kćer Mateu.

Više fotografija Vidoja Ristović pogeldajte u galeriji.

Story Vidoje Ristović i Nikolina Pišek zajedno su bili 10 godina