Stigli su nalazi obdukcije Vidoja Ristovića koji je prošlog mjeseca u 44. godini života iznenadno preminuo u Beogradu.

Kako piše Kurir, vještačenje Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrdilo je da je Ristović preminuo 8. svibnja 22 minute nakon ponoći zbog upale srčanog mišića.

Toksikološka analiza utvrdila je i da je Vidoje u trenutku smrti imao 2,83 promila alkohola u krvi, a kako Kurir prenosi, konzumirao je i sedative, no ne u količini koja bi mogla izazvati smrt.

Vidoje i Nikolina Ristović 10 godina bili su u ljubavi
Instagram 

O okolnostima u kojima je preminuo nije se prestajalo nagađati, a o svemu se nedavno oglasila i njegova udovica, domaća voditeljica Nikolina Ristović.

'Na pitanje kako sam ovih dana ne želim dati odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku da vam kažem - ne želim davati izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Šta god da izjavim, to ode u sto smjerova i uvijek ispadne loše', prenio je prije nekoliko dana Nikolinine riječi Kurir.

Nikolina Ristović i Miša Grof zajedno su ispratili Vidoja Ristovića
Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL 

S voditeljicom je Vidoje bio u braku od 2013. godine, a iduće godine na svijet stigla kći Una Sofija. Živjeli su na relaciji Beograd-Zagreb, a prošle su godine u hrvatskoj metropoli luksuzni dom u koji su uskoro trebali i useliti.

Osim braka s Nikolinom, Vidoje je iza sebe imao i brak koji je 2011. godine navodno okončao zbog, kako se tada pisalo, glumice Katarine Radivojević. Iz tog braka ima 12-godišnju kćer Mateu.

Više fotografija Vidoja Ristovića pogeldajte u galeriji.

Instagram Vidoje Ristović je iznenada preminuo