Lepa Brena, diva koja već 40 godina suvereno vlada regionalnom showbizz scenom, obilježila je jednu eru, a i dalje je relevantno ime u glazbenoj industriji. Krase je čvrst stav o životu, odmjerenost, profinjenost i realnost koju nije izgubila tijekom svih ovih godina.

Potpuno iskreno Lepa Brena za Story otkriva nepoznate detalje o prošlosti, zanimljivosti iz života, ljubavi i karijere te svoje životne prioritete.

U novom broju pročitajte i razgovor s proslavljenim reperom Marinom Ivanovićem, poznatijim pod umjetničkim imenom Stoka. Hrabri reper za Story je otvorio dušu te govorio o sretnom braku sa suprugom Jasnom, odnosu s Bogom te o tome što uskoro očekuje publiku na koncertu u Zagrebu.

Lepa Brena
promo 

Story donosi i intervju s Milankom Opačić! Nakon 28 godina djelovanja na političkoj sceni Milanka Opačić okrenula je novu životnu stranicu i pokrenula je privatni biznis. Milanku sve rjeđe viđamo u medijima, no samo za Story iskreno je progovorila o ljubavi i odnosu s dečkom Nemanjom, o Milanu Bandiću, novom poslovnom putu te radosno otkriva kako napokon ima vremena za svoju obitelj i voljenu kćer Lanu. „Puno sam puta toj maloj glavi objašnjavala, sve i da nađem nekog, ljubav prema njoj je neupitna i ja sam zauvijek njezina majka koja će se o njoj brinuti“, dirljivo govori bivša političarka.

Milanka Opačić
Story 

Čitatelje očekuje pregršt lifestyle, beauty i gastro tema, modnih editorijala i novosti u svijetu trendova. Ne propustite i DAR SVIM ČITATELJIMA!

Novi Story donosi shopping kupone od 8. do 14. lipnja s popustima do 40% za izvrsnu ljetnu kupnju! Ne propustite ljetni Story Shopping Fest i fantastičnu kupnju uz Story kupone u više od 500 trgovina diljem Hrvatske, a samo u subotu, 11. lipnja, uz PBZ Card Premium Visa Happy day ostvarite dodatne pogodnosti za plaćanje Premium Visa karticom.

Potražite novi Story na kioscima od 8. lipnja + DAR shopping kupone s fenomenalnim popustima!

story kuponi
promo