Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIŠA GROF ODBRUSIO KONTROVERZNOJ SRPKINJI KOJA BRANI NIKOLINU: 'Neka kaže što zna, da i ja znam tko mi je dijete'

Srpska voditeljica Jovana Jeremić otkrila je što misli o Miši Grofu, ali joj nije ostao dužan.

 Jovana Jeremić stala je na stranu Nikoline Ristović Izvor: Instagram

Iako ga Nikolina Ristović uglavnom ignorira (bar što se tiče javnih istupa) i nesuglasice je odlučila riješiti na sudu, njen svekar, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof ne suzdržava se od daljnjih javnih prozivki na račun svoje snahe.

Mnoge su javne osobe odlučile stati na Nikolininu stranu i o tome se javno izjasniti, a nedavno je Miša komentirao tvrdnje srpske voditeljice Jovane Jeremić da je dobio još jednog sina s dvostruko mlađom novinarkom koju je zamijetio u tamošnjem reality showu.

Viktor Ristović je za 24sata rekao da je voditeljica Jovana Jeremić (31) njegova 'neuračunljiva kći' isrpski kolkecionar ne staje na tome.

 Nikolina Ristović i Viktor Ristović na posljednjem ispraćaju Vidoja Ristovića Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

'Kamo lijepe sreće da imam još jedno dijete. To bi bio dar od Boga, ali ja nemam drugo dijete. Osim Vidoja, nemam djece, ali nakon Jovaninih izjava, ja jesam rekao da imam jednu neuračunljivu kćer', rekao je za Kurir.

'Zbog čega bih ja krio da imam još jedno dijete, pobogu. Bio bih najsretniji da imam, vjerojatno bih lakše podnosio ove stvari koje su me sada zadesile. Djevojka je luda, što ona priča, napravila je od sebe maskotu. Neka kaže to što ona zna, da znam i ja tko mi je dijete', izjavio je.

Jeremić je za Kurir rekla da su njegove izjave za hospitalizaciju. Iznijela je i neke nove informacije o obitelji Ristović, koje, zasad, nisu potvrđene. Voditeljica je u emisiji rekla kako cijeli Beograd bruji o tome da je Miša Grof nedugo prije smrti sina Vidoja Ristovića dobio dijete, što su potvrdili neki srpski mediji.

'Jasno je da je Miša Grof u ovoj izjavi vrlo ironičan iz razloga što sam ga pogodila tamo gdje je najtanji i otkrila njegove tajne o kojima se šuti. Zamolila bih ga da me ne vuče više za jezik jer ja znam i tko je majka tog djeteta, znam sve o tom djetetu. U korektnim sam odnosima s majkom tog djeteta i iz tog razloga neću ulaziti u dalju raspravu, on neka povede računa o svom ponašanju i izjavama za javnost. Njemu smeta što sam ja stala na stranu moje kolegice Nikoline Pišek, stat ću uvijek, a on neka prestane izmišljati gluposti', rekla je.

Istaknula je da osobno nema ništa protiv Viktora Ristovića, no da namjerava braniti Nikolinu.

Podsjećamo, Vidoje Ristović iznenada je preminuo 8. svibnja ove godine u 44. godini života, a rezultati obdukcije pokazali su da je smrt nastupila uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla. Nedugo nakon sinove smrti, Miša Grof je počeo s javnim blaćenjem svoje snahe Nikoline Ristović, a njen odvjetnik Silvije Hraste otkrio je da su protiv njega već pokrenuti sudski postupci u Hrvatskoj i u Srbiji, a podnesena je i kaznena prijava protiv Miše Grofa zbog nasilja u obitelji.

Fotografije Nikoline Ristović i Vidoja Ristovića pogledajte u galeriji:

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image