Jučer je u Hotelu Brown Beach House & Spa u Trogiru održan Story Summer party, a prisustvovala su i brojna poznata lica kao Lidija Bačić, Žanamari Perčić, Domenica, Anita Dujić, Toni Šćulac i Stankica, Neda Makjanić Kunić, Ivo Perkušić, Antonio Franić Kristina Burja, Ines Preindl, Renata Lovrinčević Buljan, Alen Đuras, Horvat Čagalj i mnogi drugi.

Na druženje kraj bazena stigla je i mlada splitska pjevačica Antonia Dora Pleško koja se domaćoj javnosti predstavila kao 10-godišnjakinja u televizijskom showu 'Supertalent'. Osim svojim glasovnim sposobnostima, kasnije je pažnju domaće javnosti privlačila vezom s Gibonnijevim sinom, Random Stipišićem.

U svibnju 2018. godine, objavila je singl 'Na kraju' za koju mnogi misle da je posvećena prekidu mladog para.

Antonia Dora za našu je ljetnu zabavu odabrala nepogrješivu široku, crnu haljinu koju je uskladila s plavim sandalama i plavom torbicom.

Antonia Dora Pleško bila je u vezi s Gibonnijevim sinom
Story 

Tko je sve bio na Story Summer Partyju, pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert Story Summer Party 2022.

Magazin Story ujedno je ovim partyjem predstavio i posebno izdanje - Story Ljeto čiju naslovnicu krasi prekrasna Lidija Bačić koja je mnogobrojne goste razveselila glazbenim nastupom. Goste je zabavljao i DJ Wekingz, dok je za voditeljski dio programa bio zadužen Antonio Franić.

Njegovim su dosjetkama uzvanici nazdravili uz ljetne koktele – neizostavni Aperol Spritz i Aperol Campari te Tanqueray Gin, u 'klasičnom' Tanqueray London Dry gin i 'inovativnom' Tanqueray Royale Gin izdanju.

Nema ljeta bez cidera! A to je potvrdio i Storyjev Summer Party na kojem je predstavljen novi Somersby okus - Somersby Mango Limeta. Za hidrataciju i predah od plesa uz vruće ljetne taktove 'pobrinula' se prirodna izvorska voda Cetina, dok su se uzvanici mogli osvježiti i uz premium gazirano piće – Limonu te najpoznatije gazirano piće od naranče. A i kavoljupci su došli na'svoje' uz -NESCAFÉ GOLD Iced Cappuccino i je NESCAFÉ Iced Salted Caramel Latte s twistom - blagim okusom slane karamele.

Damira Kalajzić, Robert Gašpert Sponzori Story summer party 2022.

Story Summer Party podržali su partneri Hotel Brown Beach House & Spa, s. Oliver, Nestlé Hrvatska uz brend Nescafé, Carlsberg Croatia uz brend Somersby, Photos Photiades Group Croatia (PPD Croatia) uz brendove Tanqueray Gin i Aperol, Obala Grupa uz brendove Limona i Orangina te Cetina – prirodna izvorska voda. Partner vozilo je Toyota Croatia – Toyota Yaris Cross. Svima njima magazin Story zahvaljuje na suradnji i veseli se novom izdanju Story Summer Partyja!