U SEDMOM DESETLJEĆU IZGLEDA KAO DJEVOJČICA: Doris Dragović nastupila je na splitskom Fusionu u moćnom crvenom izdanju

Pjevačica Doris Dragović nastupila je na drugoj večeri Fusion festivalu u Splitu.

Ivo Čagalj/PIXSELL

Pjevačica Doris Dragović nastupila je na drugoj večeri Fusion festivalu u Splitu. 

Ivo Čagalj/PIXSELL 

61-godišnju glazbenu divu ne vidimo često u javnosti, a kada se to dogodi uvijek nas oduševi svojim izgledom. 

U Splitu se ovoga puta pojavila u crvenom kombinezonu bez rukava sa zlatnim detaljem na boku, a svoje izdanje 'začinila' je efektnim komadima nakita. Prepoznatljive crne kovrče skupila je u punđu.

Ivo Čagalj/PIXSELL 

Osim Doris na drugoj večeri popularnog festivala nastupili su Petar Grašo, Gibboni, Tonči Huljić, Jelena Rozga, Nina Badrić, Dalmatino i Prljavo Kazalište. 

Podsjetimo, Doris se nedavno pojavila u društvusupruga Marija Budimira (57), bivšeg vaterpolista s kojim je 32 godine u braku.

Supružnici su bili na otvorenju jedne poliklinike u Splitu. Doris je izgledala odlično u ležernijem izdanju, dugoj mornarskoj haljini i s podignutom kosom, a Mario je nosio tamnoplavu polo majicu sa uzorkom ptica i uskladio ju je s bež hlačama.

Jadran Babić 

U travnju ove godine par je proslavio 32. godišnjicu braka i pjevačica mu je čestitala javno. Na Facebooku je objavila naslovnicu časopisa Top iz 90-ih na kojoj se nalazi njihova svadbena fotografija, a suprugu je posvetila nježne riječi.

'Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost - i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota. 28. 04. 2022. - 32 godine ljubavi’, napisala je Doris i dodala emotikone srca.

Upoznali su se 1989. godine, a kasnije su priznali da su se jedno drugom svidjeli na prvi pogled.

‘Mario me osvojio vedrinom i pogledom. Imao je tisuću zvijezda i nadu u očima. Bila je to 1989. Vani je bilo nesnosno vruće i s prijateljicom Ivankom Luetić krenula sam u novootvoreni kafić na plaži Obojena svjetlost. Lijeno se spuštajući prema moru, čula sam zvuk poljupca iza sebe. Okrenula sam se i vidjela Marija. Odmah mi se svidio, mada priznajem da to nije bila ljubav na prvi pogled’, otkrila je Doris za prvi broj Storyja, a Mario je dodao: ‘Nije me osvojila nego doslovno oborila s nogu!’

Story arhiva 

'Rekli bi ljudi, ljubav na prvi pogled. Ja bih pak dodala da to ne postoji, jer na prvi pogled postoje samo gromovi, a sve ono lijepo što se zove ljubav, događa se polako kasnije, kroz vrijeme...', komentirala je splitska pjevačica kasnije, kad je s Marijem bila već 12 godina u braku.

Par se vjenčao već iduće godine u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a Doris je jednom prilikom ispričala da se poprilično namučila tražeći vjenčanicu u Trstu jer je bila trudna. U rujnu 1990. je rodila njihova sina Bornu.

Doris se u jednom trenutku odlučila povući iz javnog života te se posvetila obitelji, a nikad nije s medijima dijelila detalje iz privatnog života. O svom je braku rijetko kad pričala.

Fotografije Doris i Marija pogledajte u galeriji.

Story arhiva Doris Dragović i suprug Mario Budimir vjenčali su se 1990.