TATJANA JURIĆ SE JAVILA IZ BOLNIČKOG KREVETA I ZABRINULA PRATITELJE: 'Što i kako dalje, vidjet ćemo...'

Voditeljica Tatjana Jurić na svom Instagramu objavila je fotografiju iz bolničkog kreveta.

Instagram

Voditeljica Tatjana Jurić na svom Instagramu objavila je fotografiju iz bolničkog kreveta.

'Samo da vam kažem, trči se već večeras od maksimirskog Sokola s početkom u 8 sati. Ja možda malo zakasnim, zadržala me divna ekipa Neurokirurgije na Rebru. Živjeli 'blokatori' (nazovimo ih tako da ne odemo u medicinsku terminologiju) koje su mi prekjučer ubrizgali i hvala dr. Đuriću i ekipi s Rebra, kao i ekipi u Sv. Katarini; nakon nekoliko mjeseci umanjiti bolove prava je milina! Mali je ovo korak za moju discusherniju, veliki za mene! Što i kako dalje, vidjet ćemo, sad mirovanje i lagano vježbanje. Hvala svima na porukama, sve je ok', stoji u opisu fotografije.

Poruke podrške u komentarima poslale su joj i pjevačice Jelena Rozga i Nina Badrić.

Tatjanu ova godina baš nije 'mazila'.

Podsjetimo, u ožujku je podijelila pretužnu vijest da je uginula njezina kujica Jack.

'Otišla je moja Jack i ja pojma nemam kako podnijeti ovu prazninu. Ne znam hodati, a da se ne osvrćem gdje je. Ne znam biti, a da je ne tražim krajičkom oka i da je ne čujem negdje blizu. Od snimanja, terena, etera, montaža, studija, kava, sastanaka, druženja, frizera, šminkanja, odmora, kupanja, spavanja, veselja, tuge, samoće i tišine… Jack je uvijek, ali uvijek kad bi bila dobrodošla i kad je željela, bila uz mene. A dobrodošla je bila uvijek i željela je sa mnom uvijek. Iz legla, ona je izabrala mene. Iako sam ja došla po njezinog brata, ona mi je iz legla prva prišla i ostalo je, kažu, povijest; životno prijateljstvo koje će me grijati zauvijek', dio je emotivne poruke kojom se Tatjana oprostila od Jackie.

Inače, Tatjana je u veljači proslavila svoj 40. rođendan, a tom prilikom za Story.hrotkrila je kako se osjeća.

'S godinama shvatiš da ni od koga ne treba puno očekivati, da će mnogi razočarati i da se sve to tebe ne tiče puno sve dok god imaš sam sebe i nekolicinu dragih ljudi koji su uvijek tu. Život je prekratak i trebamo ga živjeti.'

U galeriji pogledajte neke od sretnijih životnih trenutaka Tatjane Jurić.

Goran Čižmešija Tatjana Jurić