BEN NA MEDENOM MJESECU: Ovo su fotografije zbog kojih neki misle da glumac 'gori u sebi'

Fotografije Bena Afflecka s medenog mjeseca nasmijale su cijeli svijet, a mi donosimo najbolje od najboljeg.

Profimedia

Nakon skromnog vjenčanja u Las Vegasu, Jennifer Lopez i Ben Affleck uputili su se s djecom u Grad ljubavi - Pariz.

Tamo su odlučili provesti medeni mjesec, a paparazzi im ne daju mira niti sekunde. Latinova diva tamo je proslavila i 52. rođendan, a ne skriva koliko je sretna zbog svih divnih događaja koji joj se događaju u posljednje vrijeme.

S druge strane, svijet je 'na zub' uzeo slavnog oskarovca koji ne izgleda nimalo sretno, što ni ne skriva. I dok hejteri ističu kako par niti ovaj put neće uspjeti, dobro je poznato kako Ben prezire medijsku pažnju i paparazze, a zaruke s latino divom je 2003. godine prekinuo upravo zbog pritiska medija.

Profimedia 

'Kad smo shvatili da moramo angažirati lažne mladenke kako bi se vjenčali u miru, znali smo da nešto nije dobro', rekla je pjevačica jednom te otkrila kako joj je prekid slomio srce.

Ipak, nekoliko mjeseci kasnije, udala se za dugogodišnjeg prijatelja Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a Ben je kasnije priznao da je već tada bio zaljubljen u bivšu suprugu Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece. Ipak, inzistirao je kako se među njima nije ništa dogodilo dok nije prekinuo zaruke.

Profimedia 

Kako god bilo, par je gotovo 20 godina kasnije ponovno zajedno i sretan, Gartner im je dala blagoslov, no čini se kako se neke stvari ipak ne mijenjaju, a to je mržnja prema paparazzima.

Također, Bena je čini se umorilo i sunce jer je tijekom jednog izleta brodom zaspao sjedeći na stolici.

Za vas smo u galeriji napravili kompilaciju najurnebesnijih reakcija Bena u Parizu da vam uljepšaju kraj napornog tjedna.

Profimedia Ben Affleck i Jennifer Lopez na medenom mjesecu