Nakon što su iznenadili tajnim vjenčanjem u Las Vegasu i intimnim obredom samo uz prisutnost svoje djece, Ben Affleck i Jennifer Lopez snimljeni su u Parizu gdje provode medeni mjesec.

Fotografi su ih tako ‘uhvatili’ prilikom romantične vožnje brodom po rijeci Seini. S njima su bila i njihova djeca, blizanci Max i Emme koje je Jennifer dobila s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem te njegove kćeri Violet i Seraphina koje je Ben dobio u braku s glumicom Jennifer Garner.

Jennifer se i prilikom vožnje veselo osmjehivala, no pozornost je ukrao Ben kojeg je, čini se, bračni život prilično izmorio. Naime, glumac je snimljen kako spava sjedeći na stolici, glave zbačene unatrag i otvorenih usta.

Ben Affleck je zaspao na medenom mjesecu
Profimedia 

I baš kad smo pomislili da mu se omaknulo, stigle su nove fotografije, ovaj put snimljene u jednom restoranu u Parizu. Pjevačica je ove nedjelje proslavila svoj 53. rođendan, a njen ju je suprug, doduše, izveo na ručak, ali sudeći po njegovom izrazu lica, nije bio baš presretan.

Ben Affleck i Jennifer Lopez na medenom mjesecu bili su u Paziru.jpeg
Profimedia 

Jennifer se pomalo osmjehivala, no čini se da je njegovo loše raspoloženje prešlo i na nju pa i ona na većini fotografija nema baš sretan izraz lica.

Ben Affleck nije sretan
Profimedia 

Ipak, ovo je čini se tek početak njegovog lošeg raspoloženja. Par je fotografiran prilikom dvije šetnje gradom, držali su se za ruke, a dok se Jennifer ipak osmjehnula u nekoliko navrata, Benu osmijeh nije dolazio na lice. 

Ben Affleck sve češće ima mrzovoljan izraz lica
Profimedia 

Jennifer Lopez i Ben Affleck u Parizu
Profimedia 

Podsjećamo, Ben i Jennifer ljubavi su dali drugu šansu gotovo 18 godina nakon prekida zaruka.

Par se upoznao davne 2001. godine na setu filma 'Gigli', dok je Jennifer još bila u braku sa svojim drugim suprugom plesačem Chrisom Juddom, no nije dugo čekala da javno potvrdi vezu s Benom. Čim je razvod okončan, Hollywood je službeno dobio još jedan prekrasni par. 'Kad sam ga upoznala, odmah sam pomislila da je to - to', rekla je jednom prilikom glazbena diva.

Par je bio ludo zaljubljen, a zaručili su se i trebali vjenčati 2003. godine, no vjenčanje je bilo otkazano, navodno zbog velikog interesa medija. Međutim, već su u siječnju iduće godine prekinuli.

Iako su oboje u međuvremenu imali druge partnere, čini se da nisu zaboravili jedno drugo te su se pomirili u travnju prošle godine, a vjenčali su se u tajnosti 16. srpnja ove godine.

Kako su se Ben Affleck i Jennifer Lopez mijenjali kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Jennifer Lopez i Ben Affleck kroz godine