SINČIĆ S OBITELJI NA SINJSKOJ ALCI SJEDIO KRAJ LJUTOG PROTIVNIKA: Njegov mezimac se zaigrao i izmamio osmijehe

Ivan Vilibor Sinčić na 307. Sinjsku alku poveo je suprugu Vladimiru Palfi i njihovu djecu.

Davor Puklavec/PIXSELL

Ivan Vilibor Sinčić (31) poveo je obitelj na 307. Sinjsku alku, a na tribinama je bio u društvu političkog protivnika.

Predsjednik Živog zida i europski zastupnik nije propustio jedinstveno viteško natjecanje kao i mnogi njegovi kolege te državni vrh. Ivan je bio na tribinama u društvu svoje obitelji, supruge Vladimire Palfi (39) te sina Ksavera (6) i kćeri Iskre (5).

Davor Puklavec/PIXSELL 

Supružnici su bili odlično raspoloženi, a Ivan Vilibor je u krilu držao sina koji se u jednom trenutku zaigrao s majčinim šeširom. Kraj njega je sjedio HDZ-ovac, europski zastupnik Karlo Ressler (32) s kojim je Sinčić imao ugodan razgovor, kako se činilo.

Inače, javnost je saznala 2014. da Ivan Vilibor ljubi Vladimiru kada se borio za poziciju hrvatskog predsjednika.

Davor Puklavec/PIXSELL 

'Vladi sam upoznao na jednom prosvjedu protiv mjera štednje vlade Zorana Milanovića, početkom listopada 2012., iako smo se dopisivali preko društvenih mreža mjesecima ranije. Nedugo prije toga izašao sam iz bolnice nakon operacije pa sam na tom prosvjedu nosio kiruršku masku kako bih lakše disao. Ona mi je prišla nakon završetka prosvjeda i zamolila me da skinem masku. Volim reći da je to početak naše priče, iako smo službeno postali par dva mjeseca kasnije', rekao je on jednom prilikom za Index.hr.

Par je u svibnju 2016. dobio sina Ksavera i u ljeto iste godine se vjenčao, a rođenje kćeri Iskre u ljeto 2017. su uspješno tajili nekoliko mjeseci. Da se njihova obitelj povećala, otkrio je Ivan Vilibor u emisiji 'Nedjeljom u dva' u studenom 2017.

Dražen Kokorić 

'Najvažnije je djecu naučiti radnim navikama, ljubavi, da se moraju truditi i žrtvovati da postignu ono što žele jer ništa ne dolazi preko noći. Treba ih učiti da misle svojom glavom', rekao je tada političar.

Vladimiru su 2019. neki krivili za raskol u stranci Živi zid kada se dogodio sukob oko toga tko će obnašati poziciju zastupnika u Europskom parlamentu. Na kraju je Sinčić dobio tu funkciju koja donosi 8500 eura bruto plaće mjesečno.