NJENA FOTOGRAFIJA IZ 2020. JE OBIŠLA HRVATSKU: Karlo Ressler u rijetkom izlasku sa suprugom s kojom ima troje djece

Karlo Ressler na 307. Sinjskoj alci pojavio se sa suprugom Karlom.

Miroslav Lelas/PIXSELL

Karlo Ressler (32) postao je poznat javnosti prije tri godine kada se pojavio na HDZ-ovoj listi za Europski parlament, a prošlog vikenda je uživao u 307. Sinjskoj alci u društvu supruge.

Političara nemamo prilike često vidjeti s njegovom dragom, imenjakinjom Karlom. Par je spremno pozirao skupa na Vojvodinom prijemu u Alkarskim dvorima.

Europarlamentarac je nosio bijelu košulju i tamnoplave hlače. Njegova supruga, koja je pravnica baš kao i on, blistala je u smeđoj haljini. Kasnije je par sjedio na tribinama kraj Ivana Vilibora Sinčića i njegove supruge Vladimire Palfi te njihove djece.

Miroslav Lelas/PIXSELL 

Inače, Karlo i Karla su devet godina u braku i upoznali su se na fakultetu, kako je jednom prilikom on otkrio za Večernji list. Imaju troje djece i završili su pravo, a dijele iste političke svjetonazore.

Karlo je svojedobno rekao da je njegova supruga kriva što se učlanio u HDZ.

Davor Puklavec/PIXSELL 

'Upoznao sam je na jednom od seminara, pričala mi je o stranačkoj Političkoj akademiji na koju se htjela prijaviti. Tad sam poprilično pratio političke događaje, desni centar bio je moj svjetonazorski izbor, ali nisam bio član stranke. Nakon razgovora i zajedničkih učenja odlučio sam se početkom 2. godine studija učlaniti u HDZ i prijaviti se na program Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, koji se organizira u suradnji sa Zakladom Konrad Adenauer. Moja je supruga imala važnu ulogu u mom približavanju politici', ispričao je za Večernji list 2017.

Miroslav Lelas/PIXSELL 

Njegova supruga je došla u prvi plan i 2020. kada su se proširile snimke rodilja ispred Petrove bolnice nakon potresa. Na jednoj od njih je bila Karla u bijelom ogrtaču kako drži njihovu novorođenče.

Samo dva dana prije tog razornog potresa je rodila njihove treće dijete, kćer Doru. Kćer Beatu su dobili 2014. te sina Bornu 2017. 

Mnogima je manje poznato da je Karlo i posinak Vladimira Šeksa. Naime, njegova pokojna majka, zagrebačka liječnica Anica Ressler bila je u braku sa Šeksom.