'NOVA BEBA': Marko Grubnić pohvalio se novim automobilom i ne skriva oduševljenje

Marko Grubnić ima novi automobil.

Instagram

Modni stilist Marko Grubnić na društvenim mrežama često se voli pohvaliti svojim luksuznim stilom života, a ovaj put je pokazao novi automobil. 

Na Instagramu je objavio video na kojem se vidi automobil prekriven tkaninom s velikom mašnom te je snimao kako skida tkaninu, ali nije otkrio koji je automobil u pitanju niti radi li se o poklonu ili se odlučio počastiti sam. Upitali smo ga za komentar, no nije htio podijeliti s nama nikakve detalje. 

This browser does not support the video element.

Marko Grubnić ima novi automobil  Instagram

'Nova beba', napisao je na snimci te dodao: 'Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju'

'Sretno dijete', dodao je uz fotku na kojoj pozira ispred automobila.

Instagram 

Podsjećamo, Marko je nedavno otkrio tko stoji iza fotografija koje objavljuje na svom Instagramu, a koje redovito privlače veliku pozornost.

'Možda ste negdje po gradu, na eventima, restoranima, proslavama ili na mojim putovanjima sretali mene i ovu mladu damu. Ona se zove Ivana. Ona je uvijek negdje oko mene s fotoaparatom jer Ivana već više od sedam godina slika za mene, putuje sa mnom i stvara content za moj Instagram. Veliku većina fotografija što gledate na mom Instagramu u zadnjih više od sedam godina snimila je ona', napisao je Marko uz njihove zajedničke fotografije iz lifta.

Ivana Dobrovoljec direktorica je produkcijske kuće 'Johanne production', a na Instagramu je prati nešto više od 1000 ljudi.

I ona je Markove fotografije podijelila na svoj Instagram pa nadodala: 'Kako vrijeme prolazi. 7 godina' uz hashtag 'partners in crime'.

A kako izgleda dama koja stvara Markove 'pompozne' fotografije, pogledajte u našoj galeriji:

Instagram (@johanne_lifestyle) Ivana Dobrovoljec fotografira Marka Grubnića