Glazbenik Vlaho Arbulić u posljednje je vrijeme privukao puno pozornosti na društvenim mrežama objavljujući fotografije s ljetovanja na grčkom Mykonosu, a zbog svojih je zaista impresivnih mišića stekao i nadimak 'dubrovačkog Apolona'.

Da se Vlaho sa svojim, tetovažama ukrašenim mišićima, itekako može mjeriti s holivudskim ljepotanima, nema sumnje, no on nije jedini slavni Hrvat koji se može (a, i voli) pohvaliti isklesanim tijelom.

U nastavku smo se prisjetili još domaćih celebova koji svojim zanosnim mišićima mame uzdahe obožavateljica.

Luka Nižetić

Osim po pjesmama, Luka je poznat i po savršeno utreniranom tijelu, koje je slično kao i Vlaho, ukrasio brojnim tetovažama, a koje povremeno pokaže na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama.

Goran Jurenec

Iako prvi hrvatski Gospodin Savršeni već dugo uživa u ljubavnoj vezi sa svojom djevojkom Hanom Rodić, obožavateljice voli počastiti fotografijama svojih zanosnih mišića. Najnovije fotografije Gorana u kupaćim gaćicama stižu s njihovog zajedničkog ljetovanja na Palma de Mallorci, pa je vrlo vjerojatno da je upravo Hana stajala s druge strane objektiva.

Slavko Sobin

Jedan od najmarkantnijih i najpopularnijih domaćih glumaca, Slavko Sobin, na društvenim mrežama često promovira zdrav život i vježbanje, a sam je sebi najbolji primjer budući da se na njegovom utreniranom tijelu rezultati itekako vide.

Iako je Slavko u posljednje vrijeme prorijedio golišave objave, ni njegov Instagram nije prošao bez fotografija na kojima je istaknuo mišiće.

Marko Grubnić

Jasno je da se na Instagramu jednog od poznatijih domaćih modnih stilista u prvom planu uvijek nađu modne kombinacije kojima Marko pokazuje svoj nepogrešiv modni ukus, ni on ne skriva rezultate napornih treninga te se povremeno voli pohvaliti svojom isklesanom linijom.

Mislav Čavajda

Ova lista nije mogla proći ni bez još jednog popularnog hrvatskog glumca. Mislav Čavajda privatni život ljubomorno čuva za sebe, ali fotografije na kojima se vidi da i on puno vremena i truda ostavlja u teretani, rado dijeli.

Toni Šćulac

Da pamet i dobar izgled ne isključuju jedno drugo već je na samom predstavljanju dokazao Toni Šćulac, aktualni Gospodin Savršeni. Osim što je profesor fizike na splitskom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, Toni je i strastveni vježbač pa se može pohvaliti i impresivnim mišićima.

Svoje savršeno tijelo Gospodin Savršeni čuva samo za svoju djevojku Stankicu, ali na Instagramu je podijelio pokoju fotografiju koja će sigurno razveseliti njegove obožavateljice.

Marko Ciboci

Marko Ciboci predstavio se široj javnosti kao najstroži član žirija u showu 'Ples sa zvijezdama', ali na Instagramu često u prvi plan dolazi njegovo isklesano tijelo s ponekom tetovažom. Ispod fotografija se redovito nižu komplimenti.

Mijo Matić

Na listi se našao i treći, odnosno drugi, Gospodin Savršeni, Mijo Matić. Ljubav prema sportu ovaj osobni trener i vatrogasac ne skriva, ali fotografije bez majice ne dijeli prečesto. Svoje mišiće u posljednje vrijeme, čini se čuva, za svoju djevojku Arianu u koju je ludo zaljubljen.