MUČNI DETALJI: Objavljene fotografije Angelininih modrica nakon napada u avionu pred uplakanom djecom

Incident u avionu stavio je 'točku na i' braku Angeline Jolie i Brada Pitta.

Profimedia

Kada je u rujnu 2016. godine objavljeno da se glumci Brad Pitt i Angelina Jolie razvode nakon samo 2 godine, svijet je bio šokiran, no ubrzo je postalo jasno da je njihov brak sve samo ne idiličan.

Najviše se pričalo o incidentu u privatnom avionu, koji je prethodio razvodu, a čije značenje nikada nije do kraja objašnjeno. Sve dosad.

Šest godina od početka brakorazvodne parnice Brada i Angeline, otkriveno i što je uzrokovalo nagli prekid njihovog odnosa – koji je danas toliko toksičan. Naime, prema izjavama svjedoka, pred kraj njihova braka Angelina i Brad su se neprestano seksali, ali samo kako bi zatomili silni bijes koji su osjećali jedno prema drugome.

Profimedia 

Kada pak ne bi stigli stići do kreveta, sukobljavali su se i fizički, a Brad se navodno od muke odao alkoholu.

Otkriveno je i da je zbog spomenutog incidenta u FBI-u pokrenuta istraga protiv Brada, a da ga je prijavila Angelina. Angelina je FBI agentu rekla kako je Brad fizički i verbalno zlostavljao njihovu djecu, a jedan od najžešćih okršaja dogodio se upravo tijekom tog leta. Tako je glumica tvrdila da ju je Brad zgrabio pred djecom, odveo u WC i lupio joj glavom o zid.

Cijelo je vrijeme vikao da ona uništava njihovu obitelj, a Angelina je tada zadobila više lakših fizičkih ozljeda, uključujući i povredu lakta zbog koje je morala ići na fizioterapiju. Navodno ju je tada polio i pivom te vikao da je 'luda'.

Profimedia 

FOTOGRAFIJE MODRICA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Najgore u cijeloj priči je to što su cijelu ovu scenu vidjela djeca para, a koja su ostala tim prizorom posve traumatizirana. Brad se sukobio s najstarijim posvojenim sinom Maddoxom, a navodno je cijeli avion odzvanjao od plača djece zbog žestokog okršaja supružnika.

Kad je Angelina stala između njega i sina, primio ju je za vrat i bacio nazad na sjedište.

Brad je razbijao i boce skupocjenog vina, a navodno je šteta na avionu iznosila više od 25.000 dolara. Jolie je rekla kako se njezin suprug ponašao nerealno te da je osjećala da se mora razvesti istog trena – jer mu više nije bilo spasa. Za sve je okrivila njegov alkoholizam, a pokrenuta istraga značila je da je Brad godinama prije svakog viđanja svoje djece trebao biti testiran na drogu.

Do službenog pokretanja brakorazvodne parnice Brada i Angeline došlo je u rujnu 2016. godine, nakon dvije godine braka i 11 godina veze. Zahtjev za rastavom je pokrenula Angelina, tvrdeći da između nje i Brada postoje nepomirljive razlike. Tražila je puno skrbništvo nad njihovo šestero djece te rekla kako je tu odluku donijela zbog 'zdravlja obitelji'.

Profimedia 

Šuškalo se kako je Angelina neprestano okretala svoju djecu protiv Brada. Zbog toga je Maddox dvije godine odbijao viđati ga, a zna se i kako su njegova biološka djeca također neko vrijeme bila van doticaja s ocem. Glumica je u to vrijeme, 2017., dala intervju za BBC u kojem je rekla kako obitelj prolazi jako teške trenutke te da je njoj jedina zadaća zaštiti svoju djecu od bilo koje forme zlostavljanja.

Javno je progovorila i o tome da Brad ima problema a alkoholizmom i napadima agresije, a on je cijelo to vrijeme šutio i za medije nikada nije komentirao takve navode.

Na kraju je nakon par godina komentirao kako mu je postalo jasno u što se upleo kada mu je socijalna služba pokucala na vrata. Tada je odlučio izboriti se za sebe i svoje interese. Nakon što je Angelina isprva dobila skrbništvo na djecom, Brad nije odustao i na kraju je 2018. uspio dobiti dvojno skrbništvo jer je sud odlučio da su djeca sigurna sa svojim ocem.

Više fotografija nekad sretnog i zaljubljenog para pogledajte u galeriji.