Najstarija kćer nekoć glamuroznog para Brada Pitta i Angeline Jolie, Shiloh Jolie-Pitt danas ima 16 godina, a od samog rođenja podiže kontroverze i prašinu.

Otkad je bila preslatka plavokosa djevojčica koja je neizmjerno nalikovala svojoj majci, pa sve do danas, kada svako malo iznenadi novom promjenom imidža, Shiloh je bila pod povećalom javnosti. Najčešće ju se može vidjeti u društvu njezina majke Angeline, dok o njoj njezin tata Brad godinama šuti – ili je tako bilo sve donedavno.

Brad Pitt je ponosan otac kćeri Shiloh
Profimedia 

Naime, glumac i oskarovac je iznenada, na premijeri filma ‘Brzina metka’ u Los Angelesu, odlučio za medije dati prvu izjavu o Shiloh nakon godina šutnje. S obzirom da se radi o rijetko iskrenom istupu u kojem je prokomentirao svoje najstarije dijete, nije ni čudo da su se tabloidi svijeta zapalili za Bradovu izjavu.

Naime, Brad je prokomentirao kako je njegova kći iznimno talentirana plesačica te da on nema pojma odakle joj taj talent, ali da je jako ponosan što je pronašla ono što ju zanima te da se nada da će slijediti svoj put.

Shiloh je prvo biološko dijete Angeline i Brada
Profimedia 

‘Ne znam na koga tako dobro pleše. Pleše tako dobro da zaplačete. Ja imam dvije lijeve noge’, rekao je Brad nakon što ga je novinarka na premijeri upitala za Shiloh. Slavni tata očito nije mogao sakriti ponos pa je otvorio srce i pohvalio se kćerinim uspjesima.

Podsjetimo se, Bradova kći Shiloh godinama privlači pažnju javnosti, a šuškalo se i da je transrodna te da želi postati dječak. Njezin stil oblačenja i kratka kosa nagnali su javnost da pomisli kako Shiloh želi promijeniti spol. Tako se zna da je 2014., kada su joj se roditelji i vjenčali, rekla da želi da ju zovu John te da se osjeća ugodnije ako ju oslovljavaju muškim zamjenicama, u muškom rodu.

Shiloh je jako talentirana mlada plesačica
Profimedia 

Tada je Brad rekao kako smatra da Shiloh to traži jer obožava priče u kojima su glavni junaci dječaci. Tako je tražila da ju se zove John ili Petar, po uzoru na Petra Pana, a njezini roditelji podržali su je u toj odluci te su je doista oslovljavali tim imenima.

No, iako je godinama nosila jako muški stil odjeće te je izgledala kao dječak, s ulaskom u pubertet u posljednje vrijeme viđamo Shiloh i u ženstvenijim izdanjima, a sve je očitije kako će izrasti u pravu ljepoticu, po uzoru na svoju majku Angelinu.

Još fotografija Shiloh, najstarijeg djeteta Brada i Angeline, pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine