Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U JEDNOM RAZDOBLJU IMALA JE SAMO 35 KILOGRAMA: Nikad tanje ruke i krhko tijelo glumice izazvali zabrinutost

Autor Lucija Makovica

Angelina Jolie boravi u Italiji zbog snimanja novog filma, a zbog njezinog izgleda javnost je zabrinuta.

 Angelina Jolie je pothranjena Izvor: Profimedia

Glumica Angelina Jolie (47) boravi u susjednoj Italiji gdje snima novi film 'Without Blood'.

Ipak, više pažnje od novog filma privlači svako njezino pojavljivanje, a javnost je već duže vrijeme zabrinuta za zdravlje glumice.

Naime, glumica je ponovno na set stigla u bijeloj majici s naramenicama i širokim hlačama u istoj boji. Nosila je i bijeli šešir s crnom vrpcom, a lice je prekrila i sunčanim naočalama.

Majica bez rukava ponovno je u prvi plan stavila njezine nikad mršavije ruke i tijelo.

 Angelina Jolie ponovno je zabrinula javnost zbog svog izgleda Izvor: Profimedia

Drastične promjene na njezinoj kilaži počele su se primjećivati u vrijeme razvoda od Brada Pitta. Tada je postala meta kritika, a svi su se pitali zašto je svoju 'zdravu liniju' pretvorila u onu koja izgleda sve samo ne tako. Na visinu od svojih 170 centimetara u jednom je trenutku navodno imala samo 35 kilograma.

 Angelina Jolie imala je premalo kilograma Izvor: Profimedia

Glumica se tada pravdala da je njezin izgled posljedica stresa jer ju je, uz razvod s Bradom, u tom periodu pogodila i smrt majke.

U obitelji glumačke zvijezde nekoliko je generacija tragično preminulo zbog posljedica raka, među njima i Angelinine majka, teta i baka. 2013. godine mediji su objavili da se Angelina podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, točnije uklanjanju obje dojke zbog mogućeg razvitka malignog tkiva. Dvije godine kasnije, uklonila je jajnike i jajovode. Uvijek je otvoreno i javno govorila o svojim odlukama, a za Time je jednom ispričala situaciju iz vremena kada joj je majka bila bolesna.

 Marcheline Bertrand majka je Angeline Jolie Izvor: Story

'Sjećam se da sam jednom držala majku za ruku dok je primala kemoterapiju. Odjednom joj je ruka postala ljubičasta i morala sam trčati po medicinsku sestru. Sada postoje novi načini da se identificira koji su lijekovi za kemoterapiju najbolji za svakog pacijenta, što dovodi do manje neželjenih efekata. Iako, i dalje je veoma teško za tijelo', rekla je glumica.

 Angelina Jolie visoka je 170 centimetara Izvor: Profimedia

Naslovi o njezinoj težini svejedno nisu prestajali, ali ona se na njih nije pretjerano osvrtala. A onda je 2017. godine prvi put progovorila o ozbiljnoj bolesti s kojom se suočila.

Naime, otkrila je da su traumatični događaji iz prošlosti,poput kompliciranog odnosa s ocem, smrt majke, a potom i neuspješne veze, doprinijeli nastanku rijetke bolesti za koju su mnogi tada prvi put čuli - Bellove paralize. Riječ je o bolesti koja osobi paralizira dio lica.

 Angelina Jolie i Brad Pitt bili su u braku Izvor: Profimedia

'Stvari su postale teške. Ponekad žene pokušavaju preživjeti dok se to ne odrazi vlastito zdravlje', rekla je tada omiljena gumica. S vremenom je potpuno preboljela Bellovu paralizu, no briga za njezino zdravlje nije prestala. Prošlih je godina uspjela vratiti nekoliko kilograma, no posljednje fotografije ponovno su dale razloga za brigu.

Više fotografija Angeline Jolie pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image