Holivudska glumica i oskarovka Angelina Jolie posljednjih dana boravi u susjednoj Italiji gdje je prisustvovala koncertu grupe Maneskin, prošlogodišnjim pobjednicima Eurosonga.

Angelina je snimljena U Rimu sa svojom kćeri Shiloh koja izgleda kao savršeni mix nje i svog oca, Angelininog bivšeg supruga Brada Pitta.

Angelina Jolie i Shiloh na kocertu grupe Maneskin
Profimedia 

Iako se par rastao na 'ratnoj nozi', Angelina je vrlo bliska s djecom od koje se ne odvaja, a par ih ima zajedno ukupno šestero - troje biološke i troje posvojene.

Ipak, o 16-godišnjoj Shiloh najviše se piše i to zbog dvije stvari: izgleda te činjenice da je neko vrijeme htjela biti dječak, a Brad je sam u jednom intervjuu otkrio kako je svi kod kuće zovu John. 'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne, hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom.

Angelina Jolie i Shiloh su vrlo bliske
Profimedia 

Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina. 'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010. godine.

A čini se kako se nešto promijenilo, jer plavokosa djevojka posljednjih mjeseci oduševljava sve ženstvenijim izdanjima, a svojoj je slavnoj mami omiljena pratnja i na crvenim tepisima.

No ako ste pomislili kako će tinejdžerica krenuti stopama slavnih roditelja, vjerojatno ste pogriješili, jer sudeći po videima koji su preplavile internet, Shiloh obožava plesati i to joj jako dobro ide.

Kako se Shiloh mijenjala pogledajte u galeriji.

Profimedia Angelina Jolie i Shiloh kroz godine