Shiloh Jolie-Pitt, kći najljepših ljudi na svijetu, Brada Pitta i Angeline Jolie, već godinama zbunjuje fanove promjenama svog imidža.

Dugo se zbog njenog 'muškog' stila odijevanja i dječačkih frizura, ali i činjenice da je Brad Pitt jednom prilikom otkrio da je Shiloh neko vrijeme izričito zahtijevala da je zovu John (i cijela obitelj se toga držala) nagađalo da djevojčica želi promijeniti spol.

O njenoj se navodnoj transrodnosti nisu puno oglašavali, a Shiloh je u međuvremenu pokazala da itekako zna biti ženstvena kad to poželi.

Shiloh Jolie Pitt s majkom Angelinom Jolie i braćom i sestrama
Profimedia 

U listopadu prošle godine, kad se Angelina s djecom pojavila na premijeri Marvelova filma, svi su gledali samo u prelijepu Shiloh koja je blistala u dugoj majčinoj haljini bez rukava.

Najnovije fotografije, snimljene ovih dana u Rimu, pokazuju Shiloh u opuštenom, ali također ženstvenom izdanju.
16-godišnja Shiloh snimljena je u kratkim hlačama na tregere i crnoj majici, a kosu koju je pustila da joj naraste i tako zamijenila kratke dječačke frizure, nosila je vezanu u repu. S njom su bile majka Angelina i sestra Zahara. 

Shiloh Jolie Pitt u Rimu
Profimedia 

Shiloh se kao prvo biološko dijete Brada Pitta i Angeline Jolie, već od samog rođenja našla pod povećalom javnosti, a još je više pozornosti počela privlačiti kad je u javnost izašlo da se osjeća kao dječak, i to kad joj je bilo samo dvije godine.

Brad je to otkrio tijekom jednog gostovanja kod Oprah još 2008. godine.

'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom.

Shiloh Jolie Pitt često se odijevala kao dječak
Profimedia 

Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina.

'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010.

Shiloh se nastavila tako odijevati godinama. Na paparazzi fotografijama većinom je se moglo vidjeti u dječačkoj odjeći i kratke frizure, a na crvene tepih dolazila bi u odijelima, sličnim onima kakve su nosili njen otac i braća.Mediji su puno pisali o njenoj navodnoj transrodnosti, a zbog toga je postala i jedna od ikona LGBTQ zajednice.

Shiloh Jolie Pitt na crvenom tepihu u odijelu
Profimedia 

 Međutim, u posljednje je se vrijeme češće moglo vidjeti u ženstvenijoj odjeći. Neki su se fanovi zapitali je li Shiloh 'sad cura', no potrebno je naglasiti da se Shiloh nikad javno nije izjasnila o svom rodnom identitetu, stoga je dječačka odjeća možda samo bila faza koju je sad, na ulasku u tinejdžerske godine, prerasla.

Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: 

Profimedia Kako se Shiloh Jolie- Pitt mijenjala kroz godine