Angelina Jolie je prošlog četvrtka na crvenom tepihu pozirala s francuskim fotografom JR-om, te u društvu svoje dvoje djece, 15-godišnje kćeri Shiloh i 17-godišnjeg sina Paxa koje je dobila s bivšim suprugom Bradom Pittom.

Mlađahna Shiloh koja već sad nevjerojatno sliči slavnim roditeljima ponovo je privukla pozornost drastičnom promjenom stila.

Naime, dok je na posljednjih nekoliko evenata došla u iznimno ženstvenom izdanju, Shiloh, za koju se već dugi niz godina priča da je transrodna, te da želi biti dječak, ovaj put se pojavila u ležernoj odjeći. S obitelji je pozirala u poderanim trapericama i širokoj crnoj majici s kapuljačom, a na nogama je imala starke.

Shiloh Jolie Pitt, Pax Jolie Pitt i Angelina Jolie
Profimedia 

Angelina je također izabrala jednostavnu crnu haljinu s dolčevitom, a Pax je stigao u kombinaciji karirane košulje i tamnih traperica dok je na nogama, kao i njegova sestra imao starke.

Shiloh, inače prvo biološko dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, koja se godinama odijevala isključivo u mušku odjeću i nosila kratku frizuru, nedavno je prvi put snimljena sa šminkom na licu, a odlučila je i svoju plavu kosu pustiti da naraste, te je mnoge zadivila svojom ženstvenošću koju je do sad skrivala.

Djevojčica se već od samog rođenja našla pod povećalom javnosti, a još je više pozornosti počela privlačiti kad je u javnost izašlo da se osjeća kao dječak i to kada joj je bilo samo dvije godine.

Shiloh Jolie Pitt
Profimedia 

Brad je to otkrio tijekom jednog gostovanja kod Oprah još 2008. godine. 'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom.

Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina. 'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010.

Je li se Shiloh ipak odlučila vratiti svom uobičajenom, muškom stilu odijevanja, ostaje nam da vidimo, a kako se mijenjala tijekom godina pogledajte u galeriji.

Profimedia Shiloh Jolie-Pitt kći je Brada Pitta i Angeline Jolie