Odavno je poznato da Angelina Jolie ima nepogrešiv ukus kada su torbe i torbice u pitanju, a mnoge žene joj  zavide na ovom izboru.

Paparazzi su je fotografirali dok je šopingirala s kćerkicom Shiloh, a iako su obje bile u ležernim izdanjima, slavna glumica još jednom je pokazala da vam je ponekad potreban samo jedan detalj da promijenite cijelu kombinaciju.

Angelina Jolie i Shiloh Jolie Pitt u shoppingu
Profimedia 

Naime, pažnju je privukla fantastična Dior torba koju obožava i koja joj je jedna od najdražih, no za ovako nešto morali biste izdvojiti pozamašnu svotu novca.

Riječ je o modelu St. Honoré čija je početna cijena 3400 eura, a brojka može biti i veća ovisno o materijalu i veličini.

Modni klasik fantastično nadopunjuje svako izdanje, a Angelina je doista izgledala jako chic iako je standardno bila u crnom i u balerinkama koje su najavile veliki povratak ovog proljeća.

Angelina Jolie nosi torbu Dior, model St. Honore
Profimedia 

Inače, modni kritičari ne vole Diorove modelne torbe samo iz jednog razloga. Naime, ako malo bolje pogledate, ispod ručki ćete vidjeti grube šavove. Iako im je svrha ojačati ručke, mnogi su mišljenja da su narušavaju izgled Diorovog klasika koji nikad ne izlazi iz mode.

No, čini se da to Angelini ne smeta, a i mnogim influencerima koji se utrkuju koji će luksuzni model prije imati.

Jedno je sigurno – ovako nešto nikada neće izaći iz mode jer je model elegantan i jednostavan, a samim time i bezvremenski, a dobra torbica je uvijek dobra investicija.

U galeriji pogledajte više fotografija Angeline Jolie s djecom.

Profimedia Angelina Jolie s djecom