Ove sezone jasno shvaćamo da ništa nema moć promijeniti duh outfita kao žive boje, a u modnom svijetu već se može vidjeti pregršt dominantnih nijansi koje odišu luksuzom, a New Yorkom su dominirale dvije.

U gradu kontrasta, moda je na visini zadatka. Moda je sveprisutan faktor u New Yorku, a ovdje svatko zna što želi, što se pretvara u bogatstvo stilova, boja i krojeva, koji oduševljavaju sve ljubitelje ove industrije.

Najbolji provod za sve ljubitelje mode je zadržavanje oko mjesta na kojem se održavaju revije New York Fashion Weeka. Takvo zadržavanje povećava šanse da vas uhvati neki streetstyle modni fotograf, kao što to biva s modnim influencericama, a posebno s Chiarom Ferragni. 

Na trenutak se čini kao da su svi ti ljudi izašli iz serije 'Seks i grad' ili 'Emily in Paris'. Kao da su svi posjetili trgovinu Manolo Blahnik i kupovali u luksuznoj modnoj kući Bergdorf Goodman.

Prethodnih dana, očekivano iz programa Fashion Weeka, posjetitelji su predstavili fantastična izdanja u kojima možemo pronaći inspiraciju. Ovoga puta fokus je bio na dvije boje – crvenoj i ružičastoj. Zajedno ili odvojeno, u različitim nijansama, obje su oživjele impresivne i eklektične stilove.

Dok su se mnoge trendseterice odlučile za jednobojne crvene outfite, druge su spomenute boje u svoja izdanja uklopile u barem jednom komadu, a Chiara Ferragni se odlučila za crvene čarape. 

Ovim trikom igranja bojama najpoznatija svjetska influencerica razbila je svoj crno-bijeli outfit i zasigurno bila jedna od najzapaženijih na eventu.