Ne prestaje se pisati o 15-godišnjoj Shiloh Jolie-Pitt koja je sve češće u javnosti zbog slavne mame, oskarovke Angeline Jolie.

Iako glumica pažljivo čuva intimu podalje od očiju javnosti, u posljednje vrijeme sve češće izlazi s djecom pred objektive, a oni joj uglavnom budu pratnja i na premijerama. Iako nikada s njom ne dođe svih šestero, uz nju je uvijek jedno od njezino troje biološke djece koje je dobila u braku s Bradom Pittom, kći Shiloh.

Ona nekako uvijek privuče najviše pažnje i to zbog činjenice da zbunjuje javnost svojom navodnom transrodnošću, ali i promjenama stila. Naime, na prvim premijerama svoje slavne mame, prelijepa Shiloh stigla je u vrlo ženstvenim izdanjima haljina te sa šminkom, no na onoj posljednjoj ponovno je uskočila u pomalo dječačke, široke komade.

Ranije se pričalo kako Shiloh inzistira na tome da je se zove John, a o tome su vrlo javno govorili i njezini roditelji čija je kopija.

Brad je to otkrio tijekom jednog gostovanja kod Oprah još 2008. godine. 'Želi da je zovemo John. John ili Peter. Mislim da je to zbog Petra Pana. Onda je moram pitati: 'Johne hoćeš li malo soka?', ispričao je Brad tom prilikom. Dvije godine kasnije potvrdila je to i Angelina. 'Ona želi biti dječak. Morali smo joj odrezati kosu. Želi nositi odjeću za dječake. Ona se smatra jednim od braće', ispričala je ona u intervjuu za Vanity Fair iz 2010. godine.

Shiloh je rođena u svibnju 2006. godine te je po horoskopu Blizanac, baš poput svoje osebujne majke koja je rođena 4. lipnja 1975. godine.

Shiloh Jolie-Pitt
Profimedia 

Iako su sklone različitim modnim stilovima, majka i kći dijele nekoliko zajedničkih osobina. Prema Cosmopolitanu, svatko u znaku Blizanaca ima tendenciju uživati u raznolikosti. Također, takve su osobe prilagodljive različitim okruženjima. Kao glumici, ova osobina definitivno pomaže Angelini da se uživi u različite likove.

Što se tiče Shiloh, ona je svojim modnim odabirima izlagala svoje vještine prilagodljivosti tijekom 2021. godine, a kako se mijenjala kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Shiloh Jolie-Pitt kći je Brada Pitta i Angeline Jolie